Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Υπάρχει αποφασιστικότητα για να βοηθηθεί η ομάδα» (audio)

«Υπάρχει αποφασιστικότητα για να βοηθηθεί η ομάδα» (audio)

pod-doxa-b35-antreas-dimitriou


Ενέργειες που θα βοηθήσουν τους παίκτες να βγάλουν στο γήπεδο τον πραγματικό τους εαυτό, θα γίνουν από το Δ.Σ. όπως δήλωσε το πρωί ο Ανδρέας Δημητρίου. Στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος τύπου των πράσινων δήλωσε πως ουδέποτε συζητήθηκε θέμα προπονητή.

«Ήταν μία δύσκολη βραδιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, υπάρχουν ήττες και ήττες. η χθεσινή είναι από αυτές που δεν είμαστε συνηθισμένοι να ζούμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ. Το εκπληκτικό γκολ του Ποτέ έφερε εφησυχασμό που οδήγησε στο 1-2 σε μερικά λεπτά. Η ήττα μας παίρνει πίσω, θέλαμε να νικήσουμε για να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο στα ντέρμπι, όμως υπάρχει η επόμενη ημέρα, να προσπαθήσουμε όλοι μας να βοηθήσουμε την ομάδα σε μία βδομάδα να κερδίσει τον Απόλλωνα».

Για τη συνάντηση Σεραφείμ-Καϊάφα: «Δεν έχει καθοριστεί ακόμα η συνάντηση, θα μιλήσει με τον πρόεδρο ο προπονητής για κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του. Υπάρχει και η τακτική συνεδρία του Δ.Σ. και από κει και πέρα θα δούμε. Στόχος είναι να βοηθηθεί η ομάδα, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα. Έγινε δουλειά στην περίοδο της διακοπής, το είχε πει και ο προπονητής. Χρειάζεται χρόνος και αρκετή υπομονή για να μπορέσουμε σιγά σιγά να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Είναι γενικά παραδεκτό πως η εικόνα στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι η αναμενόμενη. Θα γίνει προσπάθεια να εντοπιστούν οι λόγοι, δεν είναι αυτές οι δυνατότητες μας, σε καμία περίπτωση. Κατανοούμε τη στεναχώρια του κόσμου, είναι κάτι πρωτόγνωρο, όμως υπάρχει και η επόμενη ημέρα. Δεν θα σηκώσουμε λευκή πετσέτα».

«Ουδέποτε συζητήθηκε θέμα προπονητή, πρέπει να κάνουμε υπομονή. Να περιμένουμε την συνεδρία του ΔΣ. Υπάρχει αποφασιστικότητα για να βοηθηθεί η ομάδα», σχολίασε μετά από SMS ακροατών που στάλθηκαν στον σταθμό.