Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίσως κάνει λίφτιγκ στα φτερά

Ίσως κάνει λίφτιγκ στα φτερά

pod-agianapa-104-kirm


Είναι ακόμα νωρίς να κάνουμε εκτιμήσεις για τα πλάνα του Κώστα Καϊάφα ενόψει ΑΕΛ. Σήμερα άλλωστε είναι η πρώτη προπόνηση που ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει στη διάθεση του τους διεθνείς, πλην πάντα αυτών με την ελπίδων. Συγκεκριμένα όμως στοιχεία, μα οδηγούν στο συμπέρασμα πως ίσως ο κόουτς να αλλάξει αυτή την εβδομάδα τα φτερά της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Το πρώτο, είναι το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των Φοφανά και Ράμος. Ο πρώτος χάρισε τη νίκη στην ομάδα κόντρα στον Ερμή, αλλά στα επόμενα δυο παιχνίδια δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνος, ενώ ο Ράμος μετά τον τραυματισμό του δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό, ενώ η αλλαγή του στο ημίχρονο με τον Απόλλωνα λέει πως πιθανότατα δεν είναι και στα καλύτερα του ψυχολογικά. Γενικώς και οι δύο προσφέρουν στα τελευταία ματς λιγότερα από όσα μπορούν.

Την ίδια στιγμή ο Άντραζ Κιρμ ανεβάζει συνεχώς τα επίπεδα ετοιμότητας του ενώ προχθές έδωσε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Αγγλίας εκπροσωπώντας τη Σλοβενία. Γενικώς η αίσθηση που υπάρχει είναι πως όταν πάρει συνεχόμενα ενενηντάλεπτα ο Κιρμ θα δώσει πολλά. Όσον αφορά τον άλλο ακραίο Άλεξ Ρούμπιο, φωνάζει εδώ και πολύ καιρό με την παρουσία του πως αξίζει περισσότερο χρόνο. Ίσως αυτή την εβδομάδα λοιπόν να πάρει φανέλα βασικού.