Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: «Θέλαμε περισσότερο τη νίκη» (video)

Καϊάφας: «Θέλαμε περισσότερο τη νίκη» (video)

KOS_6536


Πιο έτοιμο ήταν το τριφύλλι και έδειξε περισσότερο θέληση για τη νίκη, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊάφα. Στην αποτελεσματικότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στάθηκε ο Χριστάκης Χριστοφόρου.

Καϊάφας: «Συμφωνώ με το συνάδελφο, οι δυο ομάδες είχαν πολλά προβλήματα το τελευταίο καιρό χωρίς νίκες. Νομίζω ήμασταν πιο έτοιμοι, θέλαμε τη νίκη και τη πήραμε. Στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Κώστα πέραν του πλάνου, θα ήθελα ένα σχόλιο και για το πάθος, τη διάθεση στοιχεία που έλειπαν. Έχει να κάνει με την αλλαγή προσώπων;
«Νομίζω ήταν πιο ήρεμη η ομάδα. Σίγουρα έχουμε προβλήματα, κάποια από αυτά αγωνιστικά. Τα παιδιά που έπαιξαν δεν είναι νεαροί, είναι έτοιμοι παίκτες. Τους είχα πει πως θα έπαιρναν τις ευκαιρίες τους. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ακόμα και πιο μικρούς και φέτος και τα επόμενα χρόνια».

Ο Στεπάνοφ έχει κάποιο πρόβλημα;
Φούσκωσε το γόνατο του

Χριστάκης: «Μπορώ να πω ότι ήταν ένα δύσκολο για μας παιχνίδια αλλά και ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Κάποια λίγα πράγματα που μπορούσαμε να βάλουμε στην ομάδα στις λίγες προπονήσεις που είχαμε, τα βάλαμε. Αυτό που δεν καταφέραμε ήταν να έχουμε αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ αντίθετα σκόραρε. Είδαμε θέληση, είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει συνέχεια. Υπάρχουν προβλήματα αλλά από τη στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε να βοηθήσει για να παρθούν διορθωτικά μέτρα θα τα πάρουμε. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ»