Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κοιμήθηκε, το πλήρωσε

Κοιμήθηκε, το πλήρωσε

KOS_5516


Ιδανική αυτόχειρας η ΟΜΟΝΟΙΑ, υπενθύμισε ότι δυστυχώς δεν μπορεί να βρει ρυθμό και να κάνει αυτό που πρέπει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και επιεικώς μέτρια, ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο σε όλο το ματς. Ένα απίστευτο μπλακ άουτ όμως στο διάστημα 65-67 έδωσε τη νίκη στην Αγία Νάπα.

Α’ ημίχρονο

Νωθρά μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ, με αποτέλεσμα στα πρώτα 10 λεπτά, η Αγία Νάπα να κάνει κάποια μακρινά σουτ, ενώ η ομάδα μας είχε να επιδείξει μόνο κάποιες πλαγιοκοπήσεις. Στο 12′ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Ποτέ ξεμαρκαρίστηκε όμορφα και βγήκε φάτσα με τον Αθανασίου, ο Ελλαδίτης όμως τον κέρδισε στο τετ α τετ. Στο 14′ ο Αθανασίου έκανε νέα μεγάλη απόκρουση, αυτή τη φορά σε σουτ το Φοφανά. Στο 28′ ο Κιρμ μπήκε επικίνδυνα στη περιοχή, το γύρισμα του στο Φοφανά αποκρούστηκε και στην εξέλιξη της φάσης ο Γκαουσού βρέθηκε στο έδαφος μετά από τάκλιν αμυντικού, με τον ρεφ να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Κάποια γεμίσματα και μακρινά σουτ, δεν έφεραν αποτέλεσμα ως το ημίχρονο και το πρώτο 45λεπτο τελείωσε 0-0.

Β’ ημίχρονο

Πιο δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ και μέχρι το 50 έφτιαξε 1-2 προϋποθέσεις. Στην άλλη όχθη, ο Κολοκούδιας απείλησε για την Αγία Νάπα στο 51, το σουτ του όμως κόντραρε. Στο 55′ ο Ράμος έκανε σέντρα και ο Ποτέ με ωραία κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα λίγο έξω. Την ίδια κατάληξη, είχε και ένα σουτ του Ρούμπιο 4 λεπτά μετά. Στο 59′ το σκορ άνοιξε. Ο Μαργκάσα τροφοδότησε με το κεφάλι τον Ποτέ που στην κίνηση έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ καρφώνοντας τον Αθανασίου. Το γκολ λειτούργησε αρνητικά αντί ευεργετικά αφού η ομάδα χαλάρωσε. Στο 66′ η Αγία Νάπα ισοφάρισε με τον Παναγιότοφ με κοντινή κεφαλιά. Ένα λεπτό αργότερα μάλιστα πήρε και προβάδισμα με δυνατό σουτ του Κολοκούδια δυσκολεύοντας την προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ακόμα περισσότερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, το σουτ του Ράμος όμως 1 λεπτό μετά το γκολ έφυγε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε ένα σουτ του Γκριγκαλασβίλι στο 71′. Στο 76′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρούμπιο να δίνει συρτή πάσα, λίγο πιο δυνατή από όσο χρειαζόταν ο Ποτέ για να την σπρώξει στα δίκτυα. Στο 76′ , το 78 και το 85 η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε μεγάλες ευκαιρίες, τα σουτ όμως των Γκριγκαλασβίλι και Γκαρσία κόντραραν πριν γίνουν γκολ.  Μέχρι το τέλος όπως αναμενόταν παρακολουθήσαμε αρκετές καθυστερήσεις και η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ.

Συμπερασματικά

Χάσαμε από την τελευταία ομάδα στο πρωτάθλημα, η οποία δεν είχε νίκη ως σήμερα. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό, ανεξάρτητα από το αν παίξαμε καλά (που δεν παίξαμε) ή όχι. Από ότι φαίνεται, μέχρι εκεί μπορούμε. Δυστυχώς.