Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κληρώνει για τρεις

Κληρώνει για τρεις

pod-agianapa-136-rodri


Κρίσιμη η σημερινή προπόνηση για τον Κώστα Καϊάφα, που μαθαίνει οριστικά ποιους μπορεί να υπολογίζει στον καταρτισμό των πλάνων του. Τα βλέμματα είναι στραμμένα σε 3 ποδοσφαιριστές, ο κάθε ένας εκ των οποίων έχει τις δικές του πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό πλάνο κόντρα στην ΑΕΛ. Ο λόγος για τους Λομπιανίτσε, Ρόντρι και Σερτζίνιο.

Ο Ούτσα Λομπιανίτσε προπονήθηκε χθες κανονικά για μεγάλο διάστημα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Το πραγματικό ερώτημα για το Γεωργιανό φαίνεται πως είναι αν θα παίξει σαν δεξιός μπακ με τον Ακουισταπάτσε να επιστρέφει στην εντεκάδα πλάι στο Στεπάνοφ, ή αν θα παίξει ξανά κεντρικός αμυντικός με το Μουλαζίμη να είναι το φαβορί να ξεκινήσει δεξιά.

Όσον αφορά τώρα τους δυο του άξονα, ακολούθησαν μεν μέρος του κανονικού προγράμματος, αλλά έκαναν και φυσιοθεραπεία, κάτι που σημαίνει πως στο 100% μέχρι το Σάββατο δύσκολα θα βρίσκονται. Μένει να δούμε αν ο κόουτς θα πάρει το ρίσκο ξεκινώντας τον ένα, ή θα επιλέξει κάποιο από τους νεαρούς όπως τον Οικονομίδη, το Φυλακτού ή το Σαμμούτη. Η λογική λέει πως τη μια θέση στον άξονα θα πάρει ο Μαργκάσα με τον Σκαραμοτσίνο να ξεκινάει αριστερός μπακ.