Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κόντρα στη Τσεχία οι Ελπίδες

Κόντρα στη Τσεχία οι Ελπίδες

sweVScypFrGa3


Με αντίπαλο τη Τσεχία ολοκληρώνει η Κύπρος σήμερα τις υποχρεώσεις της στο Διεθνές Τουρνουά Εθνικών Ομάδων Ελπίδων που φιλοξενείται από την περασμένη εβδομάδα στην Πάφο.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χθες και οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η τεχνική ηγεσία θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας. Στο ματς με τη Σουηδία βασικοί ήταν οι Παναγή και Σαμμούτης ενώ χρόνο πήραν στο 2ο ημίχρονο οι Κονομής και Φιλιώτης.

Στην έναρξη της περασμένης Παρασκευής η Εθνική ηττήθηκε από τη Σουηδία στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3, ενώ η Τσεχία ηττήθηκε από την Αυστρία με 4-2. Μετά από αυτή την εξέλιξη οι δύο ομάδες θα παίξουν για τις θέσεις 3-4.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Παφιακό Στάδιο και θα αρχίσει στις 15:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, τότε ο νικητής θα αναδειχτεί απευθείας μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Κωνσταντίνος Παναγή είχε λάβει μέρος και στο τελευταίο φιλικό που έδωσε η Κύπρος με τους Τσέχους στο Παραλίμνι, παιχνίδι που έγινε στις 15 Νοεμβρίου 2013 και τέλειωσε με νίκη (3-0) της Τσεχίας.