Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λέο η επιστροφή!

Λέο η επιστροφή!

leandro


Στα τόσα αρνητικά των τελευταίων ημερών, επιτέλους έρχεται και κάτι καλό από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Λεάντρο Μαρκολίνι, επέστρεψε πριν από λίγο στην δράση, αφού πέρασε ως αλλαγή στο 71′ του φιλικού κόντρα στην Άχνα. Ο Βραζιλιάνος ήταν παροπλισμένος από το Μάιο, όταν και έπαθε ολική ρίξη χιαστών!

Από τότε, δούλεψε πολύ σκληρά για να επανέλθει δριμύτερος. Μας είχε τονίσει πολλές φορές, πως νιώθει σαν λιοντάρι στο κλουβί και ανυπομονεί για να έρθει η ώρα της επιστροφής. Τελικά αυτή έμελλε να είναι στις 15/11, 6 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του! Θεωρείται δεδομένο ότι αν υπάρξει κι άλλη ευκαιρία με φιλικό (δεν μπορεί να παίξει σε επίσημο παιχνίδι) ο Καϊάφας θα τον χρησιμοποιήσει ξανά.

Παρότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο για το Γεννάρη, είναι πολύ πιθανόν ο Λεάντρο να αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή. Ο άξονας της ομάδας παραπαίει και η ποιότητα του Λέο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μας λείπει ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του, έτσι το μόνο που μένει είναι να πειστεί ο κόουτς πως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επιτρέψει να βοηθήσει στον απαιτούμενο βαθμό.