Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεγάλα παιχνίδια, για μεγάλα κανόνια (video)

Μεγάλα παιχνίδια, για μεγάλα κανόνια (video)

pod-omo-ael243-pote


Φύση επιθετική ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ, φυσιολογικό είναι τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν συνήθως στους επιθετικούς της. Αυτοί, είναι συνήθως οι άνθρωποι που κάνουν και τη διαφορά στα αιώνια ντέρμπι. Σωτήρης Καϊάφας, Τζεβίζοφ, Τζούριακ, Ράουφμαν, Μιχάλης Κωνσταντίνου όλοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα παιχνίδια με το Αποέλ και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και το σύγχρονο κανόνι μας, ο Μίκαελ Ποτέ!

Ακόμα και οι νεότεροι, που δεν έχουν ζήσει τις πιο ένδοξες δεκαετίες του σωματείου μας, έχουν να λένε για εκείνα τα περίφημα γκολ! Εκείνο του Τζούριακ στα προημιτελικά του κυπέλλου του 92′. Τα δυο του Ράινερ στον τελικό του 1999! Το γυριστό του Μιχαλάκη στο τελευταίο μας πρωτάθλημα μετά από εκείνη τη φανταστική κούρσα του Τζίμη! Αυτά που μένουν πιο έντονα χαραγμένα στη μνήμη είναι τα γκολ και σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είμαστε τυχεροί να έχουμε ζήσει φανταστικούς παίκτες στη γραμμή κρούσης!

Σειρά τώρα του Μίκαελ Ποτέ! Ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα λογικά αύριο θα έχει και 2 και 3 παίκτες γύρω του, είναι όμως μαθημένος. Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να σκοράρει, αρκεί να του πάρουν τη μπάλα μες το κουτί! Είναι μεγάλος παίκτης, είναι σε εξαιρετική ψυχολογία, είναι έτοιμος να συνεχίσει την παράδοση των πράσινων κανονιών σε αιώνια ντέρμπι!