Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνος στόχος η νίκη!

Μόνος στόχος η νίκη!

pod-omo-ael233


Ιδιαίτερο το αιώνιο ντέρμπι αυτής της εβδομάδας. Αυτοί πρώτοι, αήττητοι, με λεφτά και στόχο το πρωτάθλημα. Εμείς τέταρτοι, με προβλήματα οικονομικά και στόχο την οικονομική σωτηρία. Δεν αλλάζει πάντως το γεγονός πως η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος. Άλλωστε όταν μιλάμε για αιώνιο ντέρμπι, δεν χωράνε προγνωστικά, ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκονται οι δυο ομάδες. Η ιστορία έχει κάνει ξεκάθαρους τους λόγους.

Δεν έχει καν να κάνει με το γεγονός πως αντίπαλος είναι το Αποέλ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει κάθε εβδομάδα να στοχεύει τη νίκη, πολύ απλά γιατί τη λένε ΟΜΟΝΟΙΑ. Το είχε πει και ο προπονητής της ομάδας μας άλλωστε, πως θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα έχουμε ως στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από αυτό. Το παιχνίδι της Κυριακής, δεν αποτελεί εξαίρεση κι ας προσπαθούν όλοι να πείσουν πως ο αιώνιος θα πάρει τη νίκη εύκολα ή δύσκολα.

Γιατί μπορεί εμείς να έχουμε 1002 προβλήματα, αλλά και το Αποέλ μπάλα δεν έπαιξε ακόμα. Κερδίζει κυρίως λόγω της ποιότητας συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών του και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Σίγουρα όμως δεν είναι ακτύπητο και μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας πως η ευρωπαϊκή ΟΜΟΝΟΙΑ, εκείνη που τους τρόμαξε, μπορεί σίγουρα να φύγει ξεκάθαρη νικήτρια από το αιώνιο ντέρμπι.