Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να δείξουν πως μπορούν και μόνοι

Να δείξουν πως μπορούν και μόνοι

gipeda - tsireio64747


Καμία σχέση με την πιο πάνω φωτογραφία δεν θα έχει η εικόνα της κερκίδας που θα φιλοξενήσει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Τσίρειο τη Δευτέρα. Η ΘΥΡΑ 9 συνεχίζει την αποχή της, αφού ο τρομονόμος δεν έχει ακόμα εγκαταλειφθεί. Το γεγονός αυτό και λιγότερο η μέρα διεξαγωγής του αγώνα, οδηγούν στο συμπέρασμα πως λιγοστοί θα είναι οι φίλοι της ομάδας που θα δώσουν το παρόν τους.

Η επίδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος, δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτική. Σε σύνολο 4 παιχνιδιών, η ομάδα μας μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν και μακριά από το ΓΣΠ, ακόμα και όταν ο κόσμος της ομάδας απέχει. Έτσι κι αλλιώς, ούτε από πλευράς Απόλλωνα δεν αναμένεται μεγάλη προσέλευση, λόγω του ότι το παιχνίδι διεξάγεται Δευτέρα.

Το φετινό πρωτάθλημα έχει πάρα πολλές ιδιαιτερότητες και μια από αυτές είναι η αποχή των οργανωμένων και του κόσμου γενικότερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτήν και να μάθει να κερδίζει έτσι κι αλλιώς. Όπως και να το κάνουμε είναι κάτι με το οποίο πρέπει να μάθει να ζει.