Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ντεφορμέ παίκτες κλειδιά, κτυπητές αδυναμίες

Ντεφορμέ παίκτες κλειδιά, κτυπητές αδυναμίες

kaiafas111


Αρκετοί είναι οι λόγοι που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα στο γήπεδο. Ειδικά μετά τις εμφανίσεις στην Ευρώπη ο κόσμος πίστεψε ότι μπορούμε ακόμα και για το πιο ψηλό του βάθρου, όμως φάνηκε νωρίς πως δεν είναι εφικτό. Αν θα στεκόμασταν πάντως στους αγωνιστικούς λόγους της κακής εικόνας, αυτοί θα ήταν δύο: το ντεφορμάρισμα σημαντικών παικτών και οι αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ξεκινώντας από το ντεφορμάρισμα, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι Ράμος και Φοφανά δεν έχουν καμία σχέση με τα φτερά της Ευρώπης, ούτε ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο με τον κορυφαίο αριστερό μπακ στην Κύπρο. Την ίδια στιγμή ο Στεπάνοφ ψάχνει ακόμα ρυθμό λόγω της αποβολής, ενώ ο Μορέιρα έχει 1,5 μήνα να παίξει μπάλα. Κι αυτοί, είναι απλά οι κυριότεροι ντεφορμέ, ενώ άλλοι δεν βρήκαν ποτέ τη φόρμα τους.

Από κει και πέρα είναι και οι αδυναμίες. Τα αμυντικά μας χαφ, μοιάζουν να έχουν πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να μην συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Επιπρόσθετα, στην άμυνα έχουμε αλλάξει τόσα κεντρικά δίδυμα, που είναι αδύνατο να βρεθεί χημεία. Ο κόουτς και το τεχνικό του επιτελείο, καλούνται να βρουν ένα κορμό και τις λύσεις άμεσα.