Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο παίκτης για τη βρώμικη δουλειά!

Ο παίκτης για τη βρώμικη δουλειά!

pod-omo-ael299


Και οι τρεις νεαροί που αγωνίστηκαν χθες, Οικονομίδης, Φυλακτού και Δημητρίου, απέδωσαν σε επίπεδο υψηλότερα από όσο αναμέναμε! Απέδειξαν πως οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές μπορούν να γίνουν ξανά πρωταγωνιστές αρκεί να έχουν τις ευκαιρίες τους! Εκείνος που από το πρώτο λεπτό πάντως μπήκε με αυτοπεποίθηση και αποφασισμένος να κάνει το παιχνίδι του ήταν ο Οικονομίδης.

Ο πρώην αμυντικός χαφ της Δόξας έδειξε πως είναι ο άνθρωπος για τη βρώμικη δουλειά. Αυτό το συνεχές τρέξιμο και κυρίως το “ξύλο” ποδοσφαιρικά που πρόσφερε ο “Γιόγιο” δεν το είδαμε όλη τη χρονιά και η αλήθεια είναι πως η ομάδα το έχει ανάγκη. Ο άξονας μας γέμισε από την παρουσία του, ενώ και η συνύπαρξη του με τον πιο τεχνίτη και δημιουργικό Φυλακτού έδειξε αρμονική. Γενικότερα σε μια εποχή που ο άξονας μας προβληματίζει, ο Καϊάφας χθες έμαθε από πρώτο χέρι πως για τη βρώμικη δουλειά μπορεί να υπολογίζει στον Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Βέβαια αν μείνουμε μόνο στα ανασταλτικά του καθήκοντα θα τον αδικήσουμε. Το πεντάλεπτο 17-22 του ανήκε πλήρως και στις 2 πλευρές του γηπέδου. Στο 17′ κέρδισε το πέναλτι που έκανε γκολ ο Ποτέ. Στο 20′ έκοψε τον Τακπατζούμι που έφευγε μόνος με τον Μορέιρα και στο 22′ έπαιξε το 1-2 με τον Ασσίς και με μακρινό σουτ απείλησε τον Ρομέρο, η μπάλα όμως πέρασε μόλις άουτ. Γενικά έκανε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Θα τονίσουμε πάντως ξανά κάτι που ισχύει για όλους τους Κύπριους της ομάδας: χρειάζεται να έχουν συνέχεια στην απόδοση τους. Μεμονωμένες καλές εμφανίσεις δεν θα τους επιτρέψουν να καθιερωθούν και να εξελιχθούν. Πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ, να σκέφτονται μπάλα και ΟΜΟΝΟΙΑ. Να δουλέψουν συγκεντρωμένα και εντατικά, μέχρι να θεωρηθούν στυλοβάτες της επόμενης ΟΜΟΝΟΙΑΣ.