Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ώρα για αιώνια νίκη

Ώρα για αιώνια νίκη

pod-omo-ael233


Τον Αποέλ, αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ (live omonoianews.com) σε ένα αιώνιο ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες. Τις δυο ομάδες χωρίζει οικονομική και βαθμολογική διαφορά, δεν αλλάζει όμως το γεγονός πως μόνος στόχος της ομάδας του Κώστα Καϊάφα είναι το τρίποντο που θα τις επιτρέψει να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη χρονιά.

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, τα χαμόγελα και η αυτοπεποίθηση έχουν επιστρέψει στο Ηλίας Πούλλος. Το γεγονός πως σε αυτήν είχαν συμμετοχή τρεις νεαροί Κύπριοι είχε επίσης την δική του σημασία. Πλέον όλοι θέλουν τη νίκη σε αιώνιο ντέρμπι για να αποδείξουν πράγματα, πρώτα από όλα στους εαυτούς τους, που έχουν αδικήσει συστηματικά από την αρχή της σαιζόν. Είναι οπωσδήποτε το πιο δύσκολο παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς, είναι όμως και ένα που όλοι πρέπει να δώσουν περισσότερα από 100%.

Η αλήθεια είναι πως ούτε το Αποέλ είναι στην καλύτερη του κατάσταση. Έχει να σκοράρει 3 ενενηντάλεπτα, έχει χάσει την απόσταση ασφαλείας, αλλά και τη “σιγουριά” για την πρωτιά. Όπως και να έχει όμως, τα αιώνια ντέρμπι παίζονται πάντα 50-50, ανεξάρτητα από την κατάσταση των δυο ομάδων. Ελπίζουμε το τελικό σφύριγμα του σημερινού, να βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ θριαμβεύτρια.