Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ώρα για Μουλαζίμη ή Φιλιώτη;

Ώρα για Μουλαζίμη ή Φιλιώτη;

pod-ermis-10-moulazimis


Ο Χάρης Κυριάκου είναι βέβαιος απών από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ούτσα Λομπιανίτζε. Ο Γεωργιανός δεξιός οπισθοφύλακας απεκόμισε ένα τραυματισμό στο παιχνίδι της Εθνικής του με την Πολωνία και επέστρεψε ανήμπορος να προπονηθεί. O Κώστας Καϊάφας πάντως, έχει στη διάθεση του δύο από τους καλύτερους νεαρούς Κύπριους στη θέση, το Δημήτρη Μουλαζίμη και τον Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη.

Ο Μουλαζίμης μετράει και αρκετές συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία με τη φανέλα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, ενώ θέλει σαν τρελός να παίξει μετά τον σοβαρό του τραυματισμό. Είναι δυνατός σωματικά, τσαμπουκά και έχει αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει στην πρώτη κατηγορία αν πάρει την ευκαιρία του.

Από την άλλη, ο Φιλιώτης είναι κατά πολλούς το κορυφαίο ταλέντο της ακαδημίας μας που ξεμυτίζει και κτυπάει θέση στην πρώτη ομάδα. Από το ντεμπούτο του κόντρα στην Άχνα όταν ήταν ακόμα μαθητής, έδειξε πως έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνει καριέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Διαθέτει το απαραίτητο ποδοσφαιρικό θράσος για να σταθεί χωρίς προβλήματα σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν αν ο Λομπιανίτζε θα προλάβει να αγωνιστεί και αν ο Καϊάφας θα τον επιλέξει για το δεξί άκρο της άμυνας (στη Λεμεσό είχε αγωνιστεί κεντρικός αμυντικός). Οι επιλογές πάντως υπάρχουν και θεωρούμε πως είναι και πολύ καλές.