Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ώρα για νίκη με εμφάνιση

Ώρα για νίκη με εμφάνιση

omo-ano-1-9-14103


Η αλήθεια είναι πως παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπαιξε μπαλάρα, άξιζε τουλάχιστον άλλους 3 βαθμούς. Της τους στέρησαν τα κοράκια και αν τους είχε, θα συζητούσαμε με πολύ διαφορετικό ύφος και τρόπο. Από τη στιγμή που δεν τους έχει και είναι στο -9 (με αγώνα λιγότερο) από τη κορυφή, φυσιολογικό είναι ο κόσμος να βλέπει κάπως πιο συντηρητικά την κατάσταση και να μην αρκείται στις νίκες, να θέλει να δει και καλύτερο ποδόσφαιρο.

Το σημερινό παιχνίδι προσφέρεται, για να συνδυάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η ομάδα μας είναι σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη από την ουραγό του πρωταθλήματος που μετράει δυο βαθμούς σε 7 παιχνίδια. Μπορεί να επιβάλει από γρήγορα το ρυθμό της, να κάνει το παιχνίδι της, να πάρει τη νίκη πιο άνετα από τις προηγούμενες 3 που ήρθαν στα τελευταία λεπτά. Πρωτεύον στόχος είναι φυσικά το τρίποντο και δεν πρέπει να φεύγει από το μυαλό μας. Αφού μπορούμε όμως να παίξουμε και όμορφο ποδόσφαιρο, γιατί όχι;

Σε αυτό το σημείο πάντως πρέπει να θυμόμαστε και κάτι. Ο προπονητής μας είναι ένας άνθρωπος ρεαλιστής, που έχει ξεκαθαρίσει πως θα κάνει αυτά που πρέπει για να πάρει το τρίποντο κάθε εβδομάδα κι ας μην δει ο κόσμος αυτά που θέλει. Αν δεν έρθει λοιπόν η μεγάλη εμφάνιση αλλά κερδίσουμε, ας προσπαθήσουμε όλοι να εστιάσουμε στα θετικά και να θυμόμαστε πως τα σπουδαία, αρχίζουν από βδομάδας.