Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ώρα για τον…πραγματικό Κιρμ!

Ώρα για τον…πραγματικό Κιρμ!

pod-agianapa-77-kirm


Το ότι ο Κιρμ δεν είναι τυχαίος παίκτης, το λέει το βιογραφικό του. Γεμάτες χρονιές και διακριθέντας στην Πολωνία με τη φανέλα της Βίσλα, γεμάτες χρονιές και στην Ολλανδία με την Γκρόνιγκεν, ανελλιπώς στην βασική εντεκάδα της Εθνικής Σλοβενίας, μιας εθνικής που συχνά πυκνά δίνει το παρόν της σε μεγάλες διοργανώσεις και είναι σαφώς ανώτερη της δικής μας.

Μέχρι στιγμής, ο Σλοβένος δεν έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο γήπεδο. Λίγο το ότι έχασε όλη την προετοιμασία (ήρθε τέλος Αυγούστου) και λίγο ότι δεν έπαιξε ποτέ συνεχόμενα παιχνίδια, δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό έτσι ώστε να καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Πλέον όμως, έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια – ας είναι καλά και ο Κάτανετς – και ήρθε η ώρα να δούμε τον πραγματικό Άντραζ Κιρμ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη τους παίκτες προσωπικότητες να την βοηθήσουν να σηκωθεί και ο Κιρμ σίγουρα έχει την ποιότητα για να βοηθήσει.

Στο επίπεδο που έχει παίξει, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Κιρμ μπορεί να αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή. Σίγουρα θα προτιμούσαμε αυτό να είχε γίνει εδώ και καιρό, αλλά ουδέν κάλλιο αργά παρά ποτέ.