Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποιότητα έχουν και οι δύο

Ποιότητα έχουν και οι δύο

pod-omo-ael121


Από την αρχή της χρονιάς, παρότι δεν έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, ο αιώνιος μας αντίπαλος διαφημίζεται και προβάλλεται από τα ΜΜΕ σαν μια ομάδα ακτύπητη. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως το Αποέλ διαθέτει συγκεκριμένους παίκτες με ποιότητα και βασισμένο σε αυτούς, πήρε τρίποντα που πιθανότατα δεν δικαιούταν. Έχει και αδυναμίες όμως ο αιώνιος, τις οποίες πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ με τη δική της ποιότητα να εκμεταλλευτεί.

Ναι έχει και η ΟΜΟΝΟΙΑ παίκτες με ποιότητα και ας μην λαμβάνουν την ίδια προβολή, σε κάποιο βαθμό γιατί αδίκησαν και οι ίδιοι τον εαυτό τους. Τι έχει να ζηλέψει ο Ποτέ δηλαδή από οποιονδήποτε αντίπαλο; Ποιος απέναντι διαθέτει τις ικανότητες του Νούνο Ασσίς; Ποιοι έχουν διαπρέψει σε εθνικό επίπεδο όσο ο Κιρμ; Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά στον οποιονδήποτε. Είναι δεδομένο πως έχει και κτυπητές αδυναμίες, άλλωστε το προδίδει η εικόνα και η θέση της. Αλλά μην μας το παρουσιάζουν και τελειωμένο…

Όποιος δεν πιστεύει πως μπορούμε να κερδίσουμε, καλύτερα την Κυριακή να κάτσει σπίτι του. Εκείνο που χρειάζεται, είναι η ομάδα μας να βγάλει στο γήπεδο πάθος και συγκέντρωση. Κατά τα άλλα, έχει παίκτες να την πάρουν στην πλάτη τους και να τιμωρήσουν την άμυνα του αντιπάλου. Αρκεί να μπουν στο χορτάρι με αυτοπεποίθηση.