Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ψάχνει λύσεις για τον άξονα

Ψάχνει λύσεις για τον άξονα

pod-agianapa-28-serginio


Μετά τον Σερτζίνιο και ο Ρόντρι έμεινε χθες εκτός του κανονικού προγράμματος προπόνησης και ο Κώστας Καϊάφα θα πρέπει όπως φαίνεται να ψαχτεί αρκετά για να αποφασίσει πως θα παίξει στον άξονα. Οι δυο λεγεωνάριοι βέβαια έχουν πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι αφού μεσολαβούν άλλες 4 με τη σημερινή προπονήσεις, καλού κακού όμως ο κόουτς διερευνά τις εναλλακτικές του επιλογές.

Η λογική και τα προηγούμενα παιχνίδια, λένε πως η μια από τις δυο θέσεις των αμυντικών χαφ θα πάει στο Ρενάτο Μαργκάσα, με τον Άνθονι Σκαραμοτσίνο να ξαναπαίρνει φανέλα βασικού αριστερά. Για την άλλη είναι δυο τα σενάρια. Είτε θα μετατοπιστεί ξανά πίσω ο Νούνο Ασσίς, χάνοντας έτσι τον πιο ποιοτικό μας επιτελικό, είτε θα παίξει ένας εκ των Φυλακτού και Οικονομίδη. Οι δυο νεαροί Κύπριοι περιμένουν πως και πως την ευκαιρία τους και ίσως αυτή την εβδομάδα ο ένας να την έχει.

Τονίζουμε ξανά πως οι Ρόντρι και Σερτζίνιο έχουν πιθανότητες να προλάβουν. Ακόμα κι αν δεν το κάνουν όμως, ας μην ανησυχήσουμε, αλλά ας το δούμε σαν ευκαιρία ανάδειξης ενός νεαρού Κύπριου. Όλοι λέμε πως θέλουμε να βλέπουμε περισσότερους, όταν έρθει η ώρα λοιπόν να είμαστε έτοιμοι να τους στηρίξουμε.