Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σερτζίνιο: «Πρέπει να έχεις υψηλούς στόχους»

Σερτζίνιο: «Πρέπει να έχεις υψηλούς στόχους»

serginio4


Οι πολλές εκπλήξεις στις κλήσεις της Εθνικής Βραζιλίας το τελευταίο διάστημα, κρατάει ζωντανό το όνειρο της Εθνικής ομάδας, για κάθε Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Ένας από αυτούς είναι και ο Σερτζίνιο που το μεγάλο όνειρο της Εθνικής του δίνει έξτρα κίνητρο για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ως ποδοσφαιριστής.

«Όταν υπάρχει πίστη, στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Ήταν ουτοπικό στο παρελθόν να σκεφτείς πως μπορείς να πάρεις κλήση στην Εθνική ομάδα, όμως πλέον τα πράγματα άλλαξαν και όλοι οι Βραζιλιάνοι που αγωνίζονται στην Ευρώπη, έχουν στόχο να κληθούν μια μέρα στην Εθνική. Ξέρω πως αυτό είναι δύσκολο, όμως πρέπει να έχεις υψηλούς στόχους και να δουλεύεις σκληρά», δηλώνει σε μέσο της πατρίδας του ο μέσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά και τη δήλωση του τεχνικού διευθυντή της Εθνικής πως “θα ψάξουμε σε άγνωστα πρωταθλήματα για νέους παίκτες”.

Μιλώντας για το τριφύλλι, ο Σερτζίνιο αναφέρθηκε στην απογοήτευση που ήρθε στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό και εύχεται φέτος να είναι διαφορετικά τα πράγματα. «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, όμως ήρθε τεράστια απογοήτευση από τον αποκλεισμό. Ωστόσο τα άσχημα πράγματα πρέπει πάντα να αντικατασταθούν με πιο αισιόδοξα και να αλλάξει το κλίμα. Ελπίζω να κάνω μία καλή σεζόν και στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε όσα δεν καταφέραμε την περασμένη χρονιά. Ήμασταν τόσο κοντά…».