Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στις 11:00 ρίχνει φως…

Στις 11:00 ρίχνει φως…

serafim63


Δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα το οικονομικό πρόβλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και τους τρόπους που θα επιχειρήσει να εφαρμόσει για να βγει από αυτό, παραθέτει σήμερα η διοίκηση της ομάδας. Η διάσκεψη θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park στις 11:00 και όπως σε κάθε μεγάλο πράσινο γεγονός, η ιστοσελίδα μας θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει τα πάντα.

Ο πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ πέραν από την ανάλυση των δεδομένων αναμένεται αν κάνει και άνοιγμα προς τον κόσμο για οικονομική βοήθεια, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ένα ποσό λίγο μικρότερο από 3 εκατομμύρια για να βγει η χρονιά. Ένα μέρος αυτού αφορά τις τρέχουσες υποχρεώσεις και το υπόλοιπο το χρέος που ταλανίζει το σωματείο μας. Αν πάντως ο κ. Σεραφείμ μιλήσει ανοικτά και με ειλικρίνεια στον κόσμο, υπάρχουν πιθανότητες να έχει την βοήθεια που περιμένει.

Χθες απαντώντας ερωτήσεις του Αντρέα Γεωργιάδη στο ΡΙΚ, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε πως έγιναν εγκλήματα που γονάτισαν την ομάδα και αγγίζουν ακόμα και τις Χαλεπιανές. Ελπίζουμε πως θα αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται σήμερα να γίνει ακόμα πιο συγκεκριμένος και παράλληλα αναδείξει με πλήρη διαφάνεια την κατάσταση που επικρατεί για να ξέρει και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ πώς έχουν τα πράγματα.