Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα έχουμε εκπλήξεις;

Θα έχουμε εκπλήξεις;

pod-ermis-176


Ότι η εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει αλλαγές σε σύγκριση με αυτήν που παρέταξε ο Κώστας Καϊάφας κόντρα στην Αγία Νάπα, είναι δεδομένο. Η ομάδα δεν είχε ισορροπία, ενώ είχε νεκρά διαστήματα που της στοίχισαν. Μένει να δούμε αν ο κόουτς θα προχωρήσει σε αλλαγές λίγο πολύ αναμενόμενες, ή αν θα έχουμε εκπλήξεις.

Τι εννοούμε αναμενόμενες; Ντέρμπι έρχεται, ο άξονας πρέπει να τρέξει πολύ. Δεν θα είναι έκπληξη λοιπόν αν συνυπάρξουν σε αυτόν Ρόντρι και Σερτζίνιο, δυο παίκτες που ήταν στο πάγκο το περασμένο Σάββατο. Δεν θα είναι έκπληξη επίσης αν ο Μαργκάσα ξεκινήσει αριστερό μπακ αντί του Σκαραμοτζίνο, όπως και οποιοσδήποτε συνδυασμός στα φτερά της επίθεσης. Θα σταματήσει όμως εκεί ο κόουτς;

Τις τελευταίες μέρες, ο Καϊάφας θέλησε να ανακατέψει την τράπουλα στην προπόνηση και να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα, διαφορετικά πρόσωπα. Τι θα επιλέξει στο τέλος, θα μάθουμε μάλλον αύριο στο γήπεδο. Το βέβαιο είναι πως θέλει να παρατάξει παίκτες που θα μπουν στο γήπεδο σαν πολεμιστές, που θα θέλουν τη νίκη όσο τίποτα άλλο.