Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα είναι καταστροφικό…

Θα είναι καταστροφικό…

kosmos-agianapa-200


Της Στέλλας Σωκράτους, sport-fm.com.cy

Δεν είναι μόνο η κακή εικόνα της Ομόνοιας, δεν είναι μόνο η αγωνιστική κατρακύλα και οι πολλές αδυναμίες, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα δυσκολεύεται αφάνταστα να αμυνθεί σωστά, αλλά και να σκοράρει, δεν είναι μόνο η βαθμολογική θέση (6η) που βρίσκεται το «τριφύλλι» και το -10 από την κορυφή, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η μεγάλη απογοήτευση που υπάρχει πλέον στις τάξεις του κόσμου, από αυτά που βλέπει ή που δεν… βλέπει.
Το χειρότερο για την Ομόνοια, ειδικά αυτή την περίοδο, είναι να απομακρυνθεί εντελώς ο κόσμος από την ομάδα. Αυτό θα είναι καταστροφικό, γιατί θα υπάρξει και αρνητικός αντίκτυπος στο οικονομικό. Να μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος της Ομόνοιας είναι σημαντικότατος αιμοδότης του σωματείου.
Ο κόσμος, ο οποίος ήταν και είναι δίπλα στην ομάδα, αποδέχτηκε αυτό που είχε λεχθεί στην αρχή της σεζόν, ότι στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά η οικονομική σωτηρία, όμως δεν μπορεί να αποδεκτεί, αυτά τα χάλια που βλέπει στην ομάδα του. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είναι βέβαιο ότι η Ομόνοια θα χάσει εντελώς τον κόσμο της κι αυτό θα της στοιχίσει πολύ. «Σε καμία περίπτωση ο κόσμος δεν αποδέχεται αυτό που βλέπει και ουσιαστικά για να μην πονάει η ψυχή του προτιμά να μην πηγαίνει στο γήπεδο.Όμως πού οδηγούμαστε με αυτό; Με μαθηματική ακρίβεια σε μονοπάτια που ούτε στους χειρότερούς μας εφιάλτες δεν θέλουμε να ζήσουμε. Για να τα καταφέρουμε να σώσουμε την Ομόνοια, θα πρέπει να είμαστε δίπλα της», ανέφερε με νόημα και σαφέστατα μηνύματα σήμερα στον SuperΣΠΟΡFM, ο ε.τ. Ανδρέας Δημητρίου. Η… απάντηση θα έρθει σε δυο εβδομάδες στον αγώνα με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ…