Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέληση και πείσμα

Θέληση και πείσμα

pod-omo-ael288


Του Πέτρου Παπαγιώργη, 24sports.com.cy

Νέα πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ακόμη μεγαλύτερη από την προηγούμενη. Στην προηγούμενη (αγώνας με ΑΕΛ) ανταποκρίθηκαν, δείχνοντας διάθεση και γενικά θέληση να φύγουν νικητές από το γήπεδο. Σε αυτή την εικόνα φιλοδοξούν να κινηθούν και στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ προσβλέποντας στην συγκομιδή των κόπων τους.

Ξέρουν επίσης που καλά το τι σημαίνει για την ομάδα ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην παρούσα χρονική στιγμή. Ο αγώνας είναι κλειδί για τη συνέχεια για ευεξήγητους λόγους. Η ψυχολογία είναι τώρα σε σαφώς καλύτερο σημείο, ενώ με βάση τις πληροφορίες, αύριο ή το πολύ τη Δευτέρα θα …τακτοποιηθούν οικονομικά από τη διοίκηση που συνεχίζει τον τιτάνιο της αγώνα.

Με σχεδόν γεμάτο το οπλοστάσιο θα παραταχθεί η Ομόνοια στο ντέρμπι. Οι Ράμος, Στεπάνοφ και Κυριάκου, είναι έτοιμοι. Όσον αφορά τον Σερζίνιο, φάνηκε ότι ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις και για την ώρα είναι αμφίβολος. Τα 2200 εισιτήρια που έχει στη διάθεση της η Ομόνοια για το βόρειο παιχνίδι θα αρχίσουν να πωλούνται από σήμερα. Οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 9 με βάση την ανακοίνωση τους δεν θα είναι παρόντες στο γήπεδο.