Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θύρα 9: “Ψέματα, λάσπη και παραπληροφόρηση “

Θύρα 9: “Ψέματα, λάσπη και παραπληροφόρηση “

gate9-2


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 9

Ψέματα, λάσπη και παραπληροφόρηση

Κίνησαν όλους τους μηχανισμούς τους, αράδιασαν δεκάδες ψέματα για να επηρεάσουν τον κόσμο και το αποκορύφωμα έτρεξαν στα πιστά σκυλιά τους για να τους ζητήσουν ανακοίνωση στήριξης…

Και εκεί που νομίζαμε ότι κάποιοι δεν μπορούσαν να πέσουν πιο χαμηλά μας απόδειξαν ότι δεν είναι μόνο οι γλύφτες του ΕΚΑΣΤΟΤΕ συμβουλίου αλλά είναι γελοίοι και ψεύτες…

Η πολυδιαφημιζόμενη λοιπόν Ανακοίνωση των Συνδέσμων Φιλάθλων έγινε στο τέλος το μεγαλύτερο φιάσκο της διοίκησης και των σκυλιών της. Δεκάδες τηλεφωνήματα από τον εκπρόσωπο του Συ.Φι Λάρνακας/Αμμοχώστου και συνεχείς πιέσεις από παντού για να πειστούν τα Συ.Φι να στηρίξουν την διοίκηση και ταυτόχρονα να εναντιωθούν στην ΘΥΡΑ 9 και το μόνο που κατάφεραν στο τέλος είναι να γίνουν το περίγελο ολόκληρου του ΟΜΟΝΟΙΑτικου λαού.

Για να τελειώσει και η τελευταία προσπάθεια παραπληροφόρησης σας παραθέτουμε την στάση όλων των συνδέσμων…

Συ.Φι Δερύνειας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Συ.Φι Πάφου: Αρνήθηκε να υπογράψει την ανακοίνωση
Συ.Φι Ταμασσού: Αρνήθηκε να υπογράψει την ανακοίνωση
Συ.Φι Σολιάς: Ζήτησε αλλαγές στα επίμαχα σημεία (στήριξη Δ.Σ, εναντίωση σε ΘΥΡΑ 9) δεν έδωσε την τελική έγκριση μέχρι να γίνουν και εν αγνοία του μπήκε πάνω στην ανακοίνωση. Ξεκαθάρισε την κατάσταση στην συνέχεια με ανακοίνωση που διαχώριζε την θέση του…
Συ.Φι 12 Ορεινής: Ουδέποτε έδωσε την έγκριση για να συμπεριλάβουν το όνομα του στην ανακοίνωση. Όταν είδαν την ανακοίνωση υπογραμμένη με το όνομα του συνδέσμου τους εξέδωσαν ανακοίνωση και διέψευσαν.
Συ.Φι Λεμεσού: Δεν παρευρέθηκε στην συνάντηση των οργανωμένων με το Δ.Σ παρόλα αυτά υπόγραψε μία ανακοίνωση που μιλά για το τι έγινε στην συνάντηση.

Μετά από όλα αυτά ουσιαστικά την ανακοίνωση την υπέγραψαν ΜΟΝΟ το Συ.Φι Λάρνακας/Αμμοχώστου που ήταν και ο εμπνευστής και ο Όμιλος Γυναικών.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση υπογεγραμμένη μόνο από 2 συνδέσμους που αριθμούν ελάχιστα μέλη παρουσιάστηκε εχθές την νύχτα ως ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλες τις αθλητικές ιστοσελίδες ακόμα και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Αυτοί είστε, ψεύτες και γκεμπελίσκοι, δυστηχώς υπάρχουν ακόμα ΟΜΟΝΟΙΑτες που σας στηρίζουν ελπίζουμε όταν θα ανοίξουν τα μάτια τους να μην είναι αργά για την ομάδα μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ 1 – Ο κόσμος μας να περιμένει ενημέρωση για τις επόμενες μας κινήσεις.

Υ.Γ 2 – Όλοι στον σημερινό αγώνα της μπασκετικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τα παιδιά του Ιωνά. Από το μεσημέρι στον κεντρικό για φαγοπότι και στις 4 αναχωρούμε για το Ελευθέρια. Οι διοικούντες που απέρριψαν την πρόταση για χορηγία της ΘΥΡΑ 9 προς το μπασκετικό τμήμα ας αναλογιστούν τι κλίμα θα επικρατούσε σήμερα στο γήπεδο αν η πρόταση δεν είχε απορριφθεί.

Υ.Γ 3 – 15/11/09 όταν η φασιστική επίθεση κατέληξε στην μεγαλύτερη τους ήττα… Σεβασμό σε αυτούς που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή προστάτεψαν τον κόσμο μας και κυνήγησαν τους φασίστες.
ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9