Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πρώτο για αρκετούς

Το πρώτο για αρκετούς

pod-omo-ael314-oikonomidis


Απειρία ή πλήρης άγνοια κινδύνου; Όπως το πάρει κανείς! Το βέβαιο είναι πως αρκετοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι στην αποστολή αιώνιου ντέρμπι για πρώτη φορά! Και όσοι παίξουν πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να φύγει η ομάδα μας νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο!

Ιδιάζουσα περίπτωση ο Γιώργος Οικονομίδης. Ο “Γιόγιο” δεν έχει αγωνιστεί ξανά σε ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ παρότι ξεκίνησε από την ακαδημία του Αποέλ. Πολύ νωρίς βέβαια έφυγε αφού οι υποσχέσεις για ευκαιρίες που του δόθηκαν, δεν τηρήθηκαν ποτέ και είναι ο πρώτος που θέλει να κάνει καλό παιχνίδι και να αποδείξει σε όλους την αξία του.

Δεν είναι βέβαια ο μόνο, αφού όπως προαναφέραμε αρκετοί αύριο θα ντεμπουτάρουν σε ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ. Πιο κάτω όλοι όσοι δεν αγωνίστηκαν ποτέ σε αιώνιο ντέρμπι σε επίπεδο ανδρών και θα είναι λογικά στην αυριανή αποστολή. Κάποιοι όπως ο Ράμος, ο Γκαρσία και ο Φοφανά, έχουν παίξει σε ντέρμπι εναντίων των δυο ομάδων.

Ούτσα Λοπιανίτσε, Μίλαν Στεπάνοφ, Γιόνας Ακουισταπάτσε, Δημήτρης Μουλαζίμης, Μάριος Δημητρίου, Αντρέας Παναγιώτου, Ρόντρι, Γεράσιμος Φυλακτού, Γιώργος Οικονομίδης, Σότα Γκριγκαλασβίλι, Άντραζ Κιρμ, Γκαουσού Φοφανά, Κριστοβάο Ράμος, Μίκαελ Ποτέ, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ονησίφορος Ρουσιάς κάνουν αιώνια πρεμιέρα.