Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τότε μαζί, τώρα αντίπαλοι (pics)

Τότε μαζί, τώρα αντίπαλοι (pics)

SA20


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ιστορικά, η αυριανή κόντρα μεταξύ Απόλλωνα και ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και αυτό γιατί θα βρεθούν πρώτη φορά στην καριέρα τους αντίπαλοι, οι Κώστας Καϊάφας και Ιοάν Αντόνε. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν ως γνωστό στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το τέλος του 2005 μέχρι τις αρχές του 2007, περίοδος κατά την οποία η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, με αρχηγό τον Κώστα Καϊάφα!

Οι δυο άντρες ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλο. Ο Καϊάφας ξέρει πώς σκέφτεται ο Αντόνε και ο Αντόνε ξέρει πώς σκέφτεται ο Καϊάφας. Με μια μικρή διαφορά όμως: ο Αντόνε έχει ζήσει τον ποδοσφαιριστή Καϊάφα, όχι τον προπονητή. Αύριο θα πάρει μια πρώτη γεύση από τον αρχηγό στα τωρινά του καθήκοντα και ευχόμαστε να είναι πικρή.

Η στιγμή πάντως που έχει σημαδέψει τη συνύπαρξη τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν ήταν άλλη από την κλοπή του πρωταθλήματος από το Αποέλ και τον Ιάσωνα Χαπέσιη. Ο Καϊάφας αντέδρασε έντονα κατά την έξοδο του από το ΓΣΠ κάνοντας χειρονομία στην κερκίδα του αντιπάλου και ο Αντόνε στη συνέντευξη τύπου είπε πως ένας επόπτης καθόρισε τον πρωταθλητή, ανοίγοντας τον δρόμο για αποχώρηση του. Ευχόμαστε αύριο να κερδίσει ο καλύτερος και όχι όποιος πάρει σπρώξιμο από το Μασιά.

[wzslider]