Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βέβαιο ότι θα δούμε αλλαγές

Βέβαιο ότι θα δούμε αλλαγές

pod-agianapa-184


Μέχρι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα υπάρχουν άλλες 6 μέρες, αφού θα διεξαχθεί Δευτέρα λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας της Λεμεσού την Πέμπτη. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τακτική και εντεκάδα, ειδικά από τη στιγμή που σήμερα έχει παραχωρηθεί ρεπό. Κάποιες αλλαγές όμως, είναι μάλλον δεδομένες, αφού η απόδοση δεν ήταν η αναμενόμενη.

Δεν θα σταθούμε σε αυτούς που κυμαίνονται στα ρηχά, αφού δεν είναι και λίγοι. Θα σταθούμε σε αυτούς που έχουν λείψει, ή όταν μπουν δείχνουν να θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία. Ξεκινάμε με το Σερτζίνιο, του οποίου η βρώμικη δουλειά και τα τρεξίματα απουσίαζαν. Έτρεχε μόνος ο Μαργκάσα αμυντικά, σε όλο το παιχνίδι. Ο Σερτζίνιο πέραν του αγώνα με τον Ερμή, δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, μπορεί όμως να αποτελέσει “κυμματοθραύστη” των επιθέσεων του αντιπάλου.

Περνάμε στον Άλεξ Ρούμπιο. Στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα έπαιξαν οι 4 από τους 5 ακραίους μας, αφού ο Μάριος Δημητρίου έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ρούμπιο με την ταχύτητα και τις πλαγιοκοπήσεις του ήταν σαφώς ο πιο επικίνδυνος. Ήταν ο άνθρωπος που έδινε την εντύπωση (ειδικά όσο ήταν δεξιά) πως μπορεί να δημιουργήσει κάτι καλό κι ας αποκρούονταν οι τελικές πάσες του.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα παίκτες που να το λέει η ψυχή τους. Παίκτες που θα μπουν να τρέξουν και να παλέψουν. Οι δυο προαναφερθέντες ανήκουν ακριβώς σε αυτή τη κατηγορία. Αν ξεκινήσουν πρέπει να δώσουν 101% για να δικαιώσουν τον προπονητή τους.