Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βλέπει ΑΕΛ

Βλέπει ΑΕΛ

proponisi5


Κάποιοι είχαν διεθνείς υποχρεώσεις, άλλοι είχαν πάρει ρεπό. Με εξαίρεση τους διεθνείς με την Ελπίδων Σαμμούτη, Παναγή, Παναγιώτου και Κονομή, οι υπόλοιποι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ και η προετοιμασία για την ΑΕΛ μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο Καϊάφας έχει άλλες 6 μέρες μπροστά του να καταστρώσει το πλάνο που θα οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες, κόντρα σε μια ομάδα που αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα.

Σήμερα αναμένεται ο κόουτς να μάθει περισσότερα και για τη κατάσταση των τραυματιών. Ο Χάρης Κυριάκου παρακολούθησε χθες το βράδυ με πολιτική περιβολή το παιχνίδι της Κύπρου με την Ανδόρα και μάλλον χάνει το ντέρμπι. Ο Σερτζίνιο από την άλλη, έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες να προλάβει και τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς. Από κει και πέρα, ο Καϊάφας θα δουλέψει αυτές τις μέρες πέραν της τακτικής και την ψυχολογία, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Παρότι όλοι έχουν αποδεχτεί ότι η ομάδα μας δεν πάει για κύκλο, η επιστροφή στις επιτυχίες είναι επιβεβλημένη. Επίσης επιβεβλημένη είναι και η αλλαγή αγωνιστικής συμπεριφοράς. Ο κόσμος θέλει να δει τους παίκτες να ματώνουν την φανέλα με το τριφύλλι και δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλες αδιάφορες εμφανίσεις.