Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξέρει τις ευθύνες του…

Ξέρει τις ευθύνες του…

pod-agianapa-52-kaiafas


Ο Κώστα Καϊάφας τα είπε με το Δώρο Σεραφείμ και είναι έτοιμος να προβεί σε κινήσεις που θεωρεί πως θα βοηθήσουν την κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει πως ο κόουτς δεν έχει ευθύνες για αυτό που παρακολουθούμε. Ούτε πως δεν θέλει να τις αναλάβει. Το αντίθετο, γνωρίζει πως έχει και ήδη από τη διάσκεψη τύπου μετά την ήττα φρόντισε να το τονίσει. Δεν φοβάται να αναγνωρίσει τα λάθη του ο Καϊάφας και είναι διατεθειμένος να ιδρώσει για να τα φτιάξει.

Αυτή την εβδομάδα, το τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα κάνει ότι μπορεί για να επαναφέρει το καλό κλίμα στην ομάδα. Παράλληλα θα δουλέψει με τους παίκτες συγκεκριμένες αδυναμίες που χρήζουν άμεσης βελτίωσης. Η άμυνα εξακολουθεί να κάνει λάθη, στον άξονα βλέπουμε συνεχώς πειράματα και αυτά στοιχίζουν.

Από κει και πέρα βέβαια, μπάλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές όχι ο προπονητής. Αρκετοί από αυτούς είναι πίσω σε απόδοση έτσι ο κόουτς πρέπει να το πάρει απόφαση να παίξουν εκείνοι που το λέει η ψυχή τους. Υπάρχουν παίκτες που ζουν και αναπνέουν να βρεθούν στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.