Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα…

Αυτά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα…

pod-othellos-72-kaiafas


Εδώ και χρόνια, από το Λεμονή και μετά, κάθε φορά που ξεσπούσε προπονητολογία στην ΟΜΟΝΟΙΑ γράφαμε ότι ας φτιάξουμε όλα τα άλλα και μετά βλέπουμε και τον προπονητή. Έχουμε αλλάξει τα τελευταία χρόνια τόσους και τόσους, όπως και παίκτες και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Μην ανησυχείτε δεν παίζει θέμα Καϊάφα. Απλά θέλουμε να τονίσουμε ότι όσο δε λύνονται τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, όσο δεν υπάρχει ηρεμία στην ομάδα, είναι αδιανόητο να φορτώνουμε τις ευθύνες στον όποιο προπονητή.

Ας πάρουμε παράδειγμα τον Καϊάφα. Έπρεπε να κτίσει το ρόστερ σχεδόν από την αρχή, με περιορισμένο κονδύλι. Στη συνέχεια είχε να διαχειριστεί τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και ότι αυτές έφερναν μαζί τους. Τώρα έχει στα πόδια του και το θέμα Ασσίς. Για κανένα από τα 3 δεν ευθύνεται και τα 3 όμως δυσκολεύουν το έργο του! Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία για να δουλέψει όπως πρέπει, για χρόνια όμως αδυνατεί να την βρει. Και δυστυχώς όσο ο οικονομικός βραχνάς είναι τόσο μεγάλος, δύσκολα θα την βρει.

Το συμπέρασμα είναι πως προπονητής, τεχνικό τημ και παίκτες χρειάζονται διαρκώς τη στήριξη μας. Και όταν έρχονται όχι και τόσο καλές εμφανίσεις, πρέπει να θυμόμαστε όλα τα δεδομένα.