Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ακύρωσε την άφιξη του ο Ρέικβαρτ!

Ακύρωσε την άφιξη του ο Ρέικβαρτ!

hans


Τρομοκρατήθηκε ο Χανς Ρέικβαρτ μετά τις καταγγελίες του Μάριου Παναγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM ο αρχιδιαιτητής, ενώ ήταν προγραμματισμένο να φτάσει αργά το απόγευμα στην Κύπρο, ειδοποίησε ότι τελικά δεν θα έρθει!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου μετά τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Χανς Ρέικβαρτ ενώ ήταν προγραμματισμένο να φτάσει αργά το απόγευμα στην Κύπρο, ειδοποίησε ότι τελικά δεν θα έρθει και πιθανόν αυτή η εξέλιξη να έχει σχέση με τις καταγγελίες Παναγή αφού ο Ολλανδός σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, ήταν ένα από τα άτομα που κατονόμασε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας που θα αποφάσιζε για τους καταλόγους των διαιτητών για το 2015 και θα γίνει αρχές του χρόνου. Θα πρέπει να αποφασιστεί η τελική μορφή που θα πάρουν οι κατάλογοι των διαιτητών πριν τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου”.