Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευκαιρία για αποδείξεις

Ευκαιρία για αποδείξεις

pod-othellos-188-goal


Έστω και με τη ψυχή στο στόμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε τον Οθέλλο και επέστρεψε στις επιτυχίες. Παρέμεινε έτσι σε απόσταση βολής από την ΑΕΚ, ενώ πλησίασε στη μείωση αυτής από τον Ερμή. Αυτή την εβδομάδα η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Ανόρθωση που κόντρα στο Αποέλ ήταν εξαιρετική και στερήθηκε από τύχη και διαιτησία βαθμολογικό κέρδος. Έχει έτσι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει πως είναι στο σωστό δρόμο και ότι θα παλέψει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δεν θα είναι εύκολο το ματς και οι λόγοι είναι αρκετοί. Καταρχάς ο αντίπαλος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, βασισμένος κυρίως στο ταλέντο και τον ενθουσιασμό συγκεκριμένων νεαρών. Είναι επίσης πεισμωμένος, αφού όπως προαναφέραμε άξιζε περισσότερα στο παιχνίδι του κόντρα στον πρωτοπόρο και θα ψάξει να τα πάρει από εμάς. Πρέπει λοιπόν να εμφανιστούμε στο γήπεδο διαβασμένοι, απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για το διπλό που θα μας βάλει σε άλλα μονοπάτια.

Τις τελευταίες εβδομάδες, χωρίς να πιάσει την μεγάλη απόδοση, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πείσει τον κόσμο πως έχει αν μη τι άλλο προοπτική. Αυτή την αγωνιστική, μπορεί να τον πείσει πως ακόμα και η δεύτερη θέση, μπορεί να θεωρηθεί ρεαλιστικός στόχος. Φτάνει να κάνει καλό παιχνίδι και να κερδίσει την Ανόρθωση.