Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστολή από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας premium

Επιστολή από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας premium

kosmos-agianapa-51


Αγαπητοί Φίλοι Ομονοιάτες

Η πιο κάτω επιστολή θα σταλεί αρχές της βδομάδας στο σωματείο μας. 

Η επιστολή θα υπογράφεται από δεκάδες κατόχους εισιτηρίων διαρκείας premium που ήδη έχουν συγκατατεθεί για να περιληφθούν σε αυτή και τα δικά τους στοιχεία.

Όποιος συμφωνεί και επιθυμεί να περιληφθεί ως συνυπογράφοντας καλείται να στείλει σχετικό email στη διεύθυνση [email protected] με το όνομα, το επώνυμο και τα βασικά στοιχεία του εισιτηρίου του (Τμήμα, Σειρά και Θέση)

Ευχαριστούμε

Χριστόδουλος Χ.

——————-

Επιστολή Προς ΔΣ Ομόνοιας Λευκωσίας

Αγαπητά μέλη του ΔΣ

Έχουμε με έκπληξη πληροφορηθεί την απόφαση σας για το Σχέδιο 2+1 που απευθύνεται προς τους κατόχους Premium εισιτηρίων διαρκείας.

Οι λεπτομέρειες του σχεδίου είναι πλέον γνωστές. Γνωστοί είναι επίσης οι λόγοι που έχουν ωθήσει το ΔΣ να προχωρήσει, και φέτος, με την προείσπραξη εσόδων που αφορούν επόμενες χρονιές. Πριν από την ανακοίνωση των λεπτομερειών του σχεδίου, αρκετός κόσμος είχε αποφασίσει πως θα προχωρούσε με την αγορά του πακέτου, εκτιμώντας βέβαια πως αυτό θα ήταν στις ίδιες με τις περσινές τιμές και πως θα μπορούσε να εξοφληθεί τουλάχιστον με 3-4 δόσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη πως το επόμενο κρίσιμο χρονικά σημείο είναι τα κριτήρια Μαρτίου αναμέναμε πως αυτή θα ήταν η διευθέτηση, μαζί με μια νέα έκκληση βασισμένη κύρια στο συναισθηματισμό του Ομονοιάτη. Ιδιαίτερα τη στιγμή που, έτσι και αλλιώς, αυτό που θα ζητηθεί από τον κόσμο είναι άλλη μια προσωπική οικονομική υπέρβαση, για μια ομάδα το μέλλον της οποίας τουλάχιστον για τα επόμενα 3-3,5 χρόνια που το πακέτο αφορά δεν διαγράφεται καθόλου λαμπρό,

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, οι προσδοκίες και η ευθυκρισία με την οποία πιστώσαμε το συμβούλιο διαψεύδονται. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά το ΔΣ του σωματείου φαίνεται ξεκάθαρα πως αδυνατεί να αφουγκραστεί τον παλμό και τις πραγματικότητες του κόσμου, αλλά και της ίδιας της χώρας, και αυτό είναι που εκπλήττει περισσότερο.

Από σήμερα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, ο κόσμος που εργάζεται  θα πάρει 2 μισθούς (12ο και 13ο). Κάποιοι μάλιστα δεν θα πάρουν καν 13ο.  Το ερώτημα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι κύριοι του συμβουλίου θα προχωρήσουν στην αγορά του πακέτου που προσφέρετε; Θα κόψουν από το φαί της οικογένειας τους ή δεν θα κάνουν Χριστούγεννα για να τα δώσουν σε εσάς; Ακόμα και αν αυτοί που έχουν κάποια δυνατότητα οικονομική, που είναι λίγοι, το κάνουν, η πλειοψηφία και να θέλει δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Κάποιοι από εμάς έχουν διαρκείας στο συγκεκριμένο χώρο μαζί με τα παιδιά τους.  Κάποιοι επίσης είναι άνεργοι, μαθητές, φοιτητές, συνταξιούχοι  ή είναι άνεργοι οι σύζυγοι ή τα παιδιά τους και πρέπει να τους στηρίζουν. Κάποιοι έχουν θέσεις στο συγκεκριμένο χώρο 5, 10 ακόμα και 15 χρόνια, από τη μεταφορά της έδρας μας στο νέο ΓΣΠ.  Τις θέσεις μας οι περισσότεροι τις διατηρήσαμε με θυσίες, σε δύσκολους καιρούς. Τις θέσεις μας τις συνδέσαμε με φιλίες με τους Ομονοιάτες που είναι δίπλα, αριστερά, μπροστά, πίσω μας.  Τα τελευταία πέτρινα χρόνια αυτές οι σχέσεις, τα πηγαδάκια στα ημίχρονα, οι μνήμες που δημιουργήσαμε μαζί, οι χαρές και οι λύπες που ζήσαμε σε εκείνη την κερκίδα ήταν από τους βασικότερους λόγους που μας οδήγησαν στο να ανανεώσουμε.

Τα παραδείγματα αυτά δεν είναι υποθετικά κύριοι, είναι πραγματικά και αφορούν άτομα με ονόματα και επίθετα.

Τα πράγματα είναι απλά. Δίλημμα ο κόσμος που δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ή τη δόση του δεν έχει: απλά δεν θα ανανεώσει επειδή δεν μπορεί να το κάνει, δεν έχει τα 900 που ζητάτε για να σας τα δώσει. Το δίλημμα το έχετε εσείς ακριβώς επειδή έχετε αυτό-εγκλωβιστεί, και συνοψίζεται στα εξής:

Είτε θα υπαναχωρήσετε και θα βρείτε τώρα άλλες λύσεις,

είτε θα αναγκαστείτε να προσφέρετε άλλες λύσεις όταν περάσουν τα μέσα του Γενάρη και έχετε μόνο 50 ή 100 ανανεώσεις προκειμένου οι θέσεις  να διατεθούν

είτε θα αφήσετε πραγματικά κενές τις καλύτερες θέσεις του γηπέδου για τρία χρόνια ως μνημείο της απομόνωσης σας από το λαό της ομάδας αλλά και της  απαξίωσης σας

Δεν είναι ακόμη αργά. Ξανασκεφτείτε αυτό που έχετε αποφασίσει, παραδεχτείτε πως κάνατε λάθος και, κυρίως, αντιληφθείτε πως οι καιροί του αποφασίζω διατάζω και (στην  περίπτωση αυτή) εκβιαστικά εισπράττω έχουν περάσει προ πολλού και ανεπιστρεπτί.

Μια τέτοια διορθωτική κίνηση θεωρώ πως θα εκτιμηθεί από τον κόσμο που και μεγαλόψυχος είναι και πρόθυμος να αγκαλιάσει μια διοίκηση, νοουμένου ότι αυτή θα δείξει και θα αποδείξει πως είναι συντονισμένη και συνταυτισμένη με αυτόν, την αγάπη αλλά και τα προβλήματα του.

Ευχαριστούμε

Με τιμή

Ομάδα κατόχων εισιτηρίων διαρκείας premium

ΥΓ: Η εκστρατεία αυτή απευθύνετε στον αγνό Ομονοιάτη και αγγίζει την αγνή αγάπη του για το σωματείο μας. Συμφωνούμε πως κάποιος πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από παθιασμένος Ομονοιάτης για να ανταποκριθεί σε τέτοιο κάλεσμα επενδύοντας σε μια προβληματική δυστυχώς ομάδα για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Προκύπτει λοιπόν αβίαστα το ερώτημα:

Τι άλλη απόδειξη χρειάζεστε για να απευθύνετε πρόσκληση προς τα άτομα αυτά για να γίνουν, μαζί με την αγορά του διαρκείας τους, εφόσον το επιθυμούν, μέλη του σωματείου;

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει εύκολα με μια ετήσια δόση για το σύνολο των συνδρομών ή κάνοντας σε εκείνους που θα γίνουν μια μικρή έκπτωση της τάξης του 10% στην τιμή, εφόσον εξοφλήσουν τον πρώτο χρόνο μαζί με την αγορά του εισιτηρίου.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζονται επιπλέον έσοδο από εκείνα τα άτομα που θα ανταποκριθούν για τα επόμενα έτη, για τα οποία εξάλλου το σωματείο δεν θα πάρει από αυτούς ούτε ευρώ από εισιτήρια.

Και εφόσον το καταστατικό προβλέπει πως κάποιος πρέπει να τους εισηγηθεί, εισηγούμαστε αυτός να είναι ο Πρόεδρος με συνυπογράφοντες σύσσωμο το ΔΣ του σωματείου.

Και το αιτιολογικό το εξής:

«ως φόρο τιμής, διότι σε μια κρίσιμη περίοδο για την ύπαρξη του σωματείου έβαλαν τις πλάτες τους επενδύοντας για τα επόμενα τρία χρόνια στο σωματείο προκειμένου αυτό να διατηρηθεί στη ζωή.»

Αυτό θα κέρδιζε τις καρδιές του κόσμου. Ιδού η Ρόδος, υπάρχει χρόνος, κάντε το!