Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Γιατί θα με ρωτούσαν τα παιδιά μου”

“Γιατί θα με ρωτούσαν τα παιδιά μου”

pod-omonia-apoel176


Έχουμε κουραστεί να διαβάζουμε μπούρδες για την αντίδραση του Μίκαελ Ποτέ στην επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς του Αποέλ. Αν είναι ποτέ δυνατόν να εξισώνεται το θύμα με το θύτη, αν είναι δυνατόν να κατηγορείται γιατί δεν δέχθηκε να του μειώνουν την αξιοπρέπεια. Για το λόγο που αντέδρασε ο Ποτέ (και μπράβο του που το έκανε) εξήγησε ο ίδιος ο παίκτης στο Νούνο Μοράις, όταν ο τελευταίος είχε το θράσος να του ζητήσει το λόγο:

“Αντέδρασα, για να μπορώ να δω στα μάτια τα 3 παιδιά μου. Γιατί όταν πάω σπίτι θα με ρωτήσουν και θα πρέπει να μπορώ στα ίσα να τους πω τι έγινε”

Αν αυτή η απάντηση δεν σας καλύπτει, συνεχίστε να προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας πως δεν είστε ρατσιστές, ή πως τουλάχιστον στην προκειμένη δεν βλέπεται την υπόθεση με πορτοκαλί γυαλιά. Όσο για εκείνους που προσπαθούν να εξισώσουν τη ρατσιστική επίθεση με τις βρισιές εναντίων ποδοσφαιριστών, μάλλον έπεσαν χθες με αλεξίπτωτο στο κυπριακό ποδόσφαιρο και έχουν χάσει μπόλικα επεισόδια. Μην μας τρελαίνεται κιόλας παπαγαλίζοντας την προπαγάνδα του Αποέλ.