Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίσως αποδειχθεί κομβικής σημασίας

Ίσως αποδειχθεί κομβικής σημασίας

pod-othellos-140


Μια ματιά να ρίξει κανείς στο πρόγραμμα το καταλαβαίνει: η επόμενη αγωνιστική μπορεί να αποδεχθεί καθοριστική τόσο για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο και για το πρωτάθλημα γενικότερα. Οι 4 πρώτες ομάδες στη βαθμολογία παίζουν μεταξύ τους την στιγμή που η 5η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την 7η Ανόρθωση. Ίσως έχουμε αλλαγές στην κατάταξη, ίσως έχουμε αναθέρμανση του ενδιαφέροντος στη κορυφή, ίσως από την άλλη ο αιώνιος μας να πάρει σοβαρό προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν που έχει 19 βαθμούς, αντιμετωπίζει την Ανόρθωση που έχει 16. Δυο βαθμούς πιο πάνω μας είναι η ΑΕΚ που παίζει στο ΓΣΠ κόντρα στο Αποέλ που με 30 απομακρύνθηκε. Και ο Ερμής που είναι στους 23, παίζει με τον Απόλλωνα που έχει 25 και θέλει να τον ξεπεράσει! Είναι φανερό πως μπορούν να έρθουν πολλές ανατροπές.

Εμείς πάντως, πρέπει απλά να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Μόνο αυτού τη μοίρα μπορούμε να ορίσουμε, στα υπόλοιπα θα πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα. Ας κάνουμε το καθήκον μας, να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στο σακούλι μας και θα δούμε στο τέλος της ημέρας που στεκόμαστε.