Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κατάσταση δρόμων – πρωί 14/12

Κατάσταση δρόμων – πρωί 14/12

10599613_348115632035014_1152660723361592173_n


Μεταξύ των δρόμων που παραμένουν κλειστοί λόγω συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτων νερού και λάσπης στο οδόστρωμα, είναι και οι:

· Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού (παρά το Debenhams)
· Λεωφόρος Λεμεσού (παρά τις Καμάρες)

Επίσης κλειστή για την τροχαία κίνηση, παραμένει η υπόγεια διάβαση του κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού, ενώ κλειστός είναι και ο αυτοκινητόδρομος αεροδρομίου – Ριζοελιάς.

Όπως γνωρίζετε είναι δρόμοι που οι φιλάθλοι θα χρησιμοποιήσουν σήμερα για τα παιχνίδια σε “Παπαδόπουλος” και “Αμμόχωστος”. Αναμένεται αργότερα ενημέρωση για τους φιλάθλους μετά από συνεννόηση με τις ομάδες.

Την ίδια στιγμή όλοι οι δρόμοι στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, θα πρέπει να θεωρούνται επικίνδυνοι και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις διακινήσεις τους.

Η οδήγηση κάτω από έντονες καιρικές συνθήκες είναι πάντοτε επικίνδυνοι και οι οδηγοί, σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί. Θα πρέπει επίσης, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα. Ακόμα, πριν ξεκινήσουν θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι τα ελαστικά και το σύστημα φρένων του οχήματος τους είναι σε καλή κατάσταση.