Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κερδίζουν σε σεβασμό, κερδίζουν σε αυτοπεποίθηση

Κερδίζουν σε σεβασμό, κερδίζουν σε αυτοπεποίθηση

pod-kaz-salamina212


Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Λεάντρο Μαρκολίνι για τους Γιώργο Οικονομίδη και Γεράσιμο Φυλακτού. Ο Βραζιλιάνος άσσος τους χαρακτήρισε πολύ καλούς παίκτες και τόνισε πως πρέπει να παλέψει για να κερδίσει μια θέση στην εντεκάδα. Αν στην αρχή της χρονιάς κάποιος έλεγε πως οι δυο Κύπριοι θα ήταν βασικοί και θα έχαιραν της εκτίμησης όλων, ίσως να τον έβγαζαν και τρελό. Τελικά το μόνο που χρειαζόταν ήταν ευκαιρίες και εμπιστοσύνη.

Οικονομίδης και Φυλακτού κερδίζουν σιγά σιγά το σεβασμό των συμπαικτών τους και του κόσμου. Και όταν βλέπεις παίκτες αξίας, με τίτλους και βαριά βιογραφικά στην πλάτη να σε σέβονται, κερδίζεις σε αυτοπεποίθηση. Κάθε παιχνίδι που καλούνται να αποτελέσουν τη σπονδυλική στήλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι δυο τους, προσθέτουν εμπειρίες στο ποδοσφαιρικό προφίλ τους, αλλά και σιγουριά για τα πόδια τους. Είναι σίγουρα θετικός ο τρόπος που τους αντιμετωπίζουν οι συμπαίκτες τους και τους βοηθά.

Σε αυτό το σημείο, καλό είναι να πούμε δυο λόγια και για τους παλαιότερους συμπαίκτες τους. Μαργκάσα και Λεάντρο είναι καιρό στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Γνωρίζουν τις πραγματικότητες του σωματείου αλλά και του νησιού μας γενικότερα. Όταν ρωτήθηκαν λοιπόν για τους δυο νεαρούς, δεν δίστασαν να τονίσουν πως είναι πολύ σημαντικοί για την ΟΜΟΝΟΙΑ, κάτι που δείχνει πως όσο σπουδαίο είναι να έχεις ταλαντούχους μικρούς στο ρόστερ, άλλο τόσο είναι να διαθέτεις παλιούς που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν.