Home ΕΙΚΟΝΕΣ Λύτρωση στο φινάλε! (pics)

Λύτρωση στο φινάλε! (pics)

othello-goal5


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντεψε να χάσει ένα δικό της παιχνίδι όμως ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Μίκαελ Ποτέ τη λύτρωσε στο 95! Η ομάδα μας έχασε σωρεία ευκαιριών, στο τέλος όμως και εκμεταλλευόμενη την αριθμητική της υπεροχή σκόραρε!

Α’ ημίχρονο

Επιθετικά μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο αλλά έφτιαχνε την περισσότερη ώρα προϋποθέσεις και όχι μεγάλες φάσεις. Στο 12′ ο Οθέλλος βγήκε για πρώτη φορά από το καβούκι του, το σουτ του Βέρα όμως έφυγε άουτ. Ένα λεπτό μετά, ο Δημητρίου έκανε σέντρα και ο Ποτέ κεφαλιά, με τη μπάλα να κοντράρει πριν πάει στα δίκτυα. Στο 18′ ο Οθέλλος απάντησε με τον Γκριγκαλασβίλι να κάνει κούρσα και σουτ άουτ. Μετά από 15 περίπου λεπτά ανούσιας υπεροχής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο 34 ήρθε νέα μεγάλη φάση. Ο Δημητρίου έκανε σέντρα, ο Ποτέ κεφαλιά, μόλις άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Γκαρσία στο 41′. Η πιο μεγάλη ευκαιρία στο ημίχρονο χάθηκε στο 45′. Ο Ποτέ μπήκε στη περιοχή, η μπάλα πέρασε από τον Βκασκβάτζε, πλάσαρε όμως άουτ.

B’ ημίχρονο

Επιθετικά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48′ έφτιαξε ευκαιρία με τον Οικονομίδη, το σουτ του οποίου όμως κόντραρε πριν πάει στα δίκτυα. Ίδια κατάληξη είχε στο 57 ακόμα ένα σουτ από τον ίδιο παίκτη. Στο 64′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε πέναλτι με τον πρώτο της σκόρερ Μίκαελ Ποτέ. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο ίδιος ο Μίκαελ. Δυο λεπτά αργότερα ο Οθέλλος πάτησε στο κουτί μας μετά από ώρα, όμως χωρίς να απειλήσει. Στο 78′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Μαργκάσα έκανε σέντρα, ο Ποτέ έπιασε την κεφαλιά, ο αντίπαλος πορτιέρο απέκρουσε. Δυο λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία με σουτ του Φυλακτού που απέκρουσε και πάλι ο Βκασκβάτζε. Στο 92′ ο αντίπαλος τερματοφύλακας αποβλήθηκε για απόκρουση με τα χέρια έξω από τη περιοχή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή και στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Ποτέ σκόραρε από κοντά με κεφαλιά, γνωρίζοντας την αποθέωση!

Συμπερασματικά

Ο Ποτέ λύτρωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πόσο εξαρτημένοι είμαστε από το συγκεκριμένο παίκτη. Η ομάδα μας χωρίςνα πιάσει μεγάλη απόδοση έφτιαξε σωρεία ευκαιριών, τις απώλεσε και χρειάστηκαν τα τελευταία δευτερόλεπτα για να έρθει η νίκη. Ας είναι, αλλά χρειάζεται βελτίωση.

Πρώτες εικόνες: