Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να τριτώσει το καλό

Να τριτώσει το καλό

pod-agianapa-161-pote-goal


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ / GoalNews

Ο απολογισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα παιχνίδια μακριά από το ΓΣΠ δεν είναι καλός, αφού σε πέντε εξορμήσεις κατάφερε να πανηγυρίσει δυο φορές, ένα ματς έμεινε στην ισοπαλία, ενώ δέχθηκε και δυο ήττες (η τρίτη και πιο πρόσφατη ήταν από τον Αποέλ με 0-1, αλλά στο ΓΣΠ ως τυπικά φιλοξενούμενη).

Οι πράσινοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», γήπεδο όπου θα ταξιδέψουν αύριο για να αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση. Το πρώτο «διπλό» της σεζόν επιτεύχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου και ήταν επί του Οθέλλου, σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική, όμως λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μεταφέρθηκε. Ακολούθως πέτυχαν άλλη μια επιτυχία επί της Δόξας, στο Μακάρειο.

Από τότε πέρασαν 50 μέρες (ήταν 25 Οκτωβρίου), γι’ αυτό και οι πράσινοι θα επιδιώξουν να τριτώσουν το καλό στα εκτός έδρας ματς σ’ ένα στάδιο που τους… πάει, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ανόρθωση. Ο βαθμός δυσκολίας μεγαλύτερος, παρόλο που και με τον Οθέλλο και τη Δόξα το «τριφύλλι» τα… χρειάστηκε.

Στην πρώτη περίπτωση «χτύπησε» ο Ποτέ στο παρά ένα και στη δεύτερη ο Κιρμ, ενώ χρειάστηκε να αποκρούσει πέναλτι ο Γιωργαλλίδης στην τελευταία φάση του αγώνα! Η εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στα δυο προαναφερθέντα ματς δεν ήταν καλή, όμως τελευταίως ανέβασε στροφές, αποδίδει καλύτερα και εφόσον είναι αποτελεσματικοί οι επιθετικοί της, έχει τη δυνατότητα να τριτώσει τις εκτός έδρας επιτυχίες της.

Οι πράσινοι εξήλθαν ισόπαλοι με τη Νέα Σαλαμίνα (1-1) σ’ ένα πολυσυζητημένο παιχνίδι, στο οποίο άδικα αποβλήθηκε ο Στεπάνοφ και καπάκι δέχθηκαν την ισοφάριση. Στους άλλους δυο αγώνες μακριά από το άντρο τους δέχθηκαν την ήττα, μάλιστα χωρίς να πετύχουν γκολ.

Αρχικά από τον Εθνικό Άχνας (0-1), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και ακολούθως από τον Απόλλωνα (0-3).