Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Νούνο μένει εδώ και έχει πολλά να προσφέρει

Ο Νούνο μένει εδώ και έχει πολλά να προσφέρει

assis


Λίγο οι διαβεβαιώσεις που πήρε, λίγο το συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα και ο Νούνο Ασσίς παρέμεινε κάτοικος Ηλίας Πούλλος. Η είδηση χαροποίησε ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας, αφού είδε πως ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έπαιξαν στο πρωτάθλημα μας, θα διατηρηθεί στο ρόστερ και δεν θα αποχωρήσει για ανταγωνιστή. Η ψυχολογία του κόσμου όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος που μπορούμε να χαμογελούμε από την παραμονή του.

Αγωνιστικά δεν χρειάζονται πολλά να πούμε. Αρκεί να αναφέρουμε ότι όταν απουσιάζει, η ΟΜΟΝΟΙΑ δυσκολεύεται να κουβαλήσει την μπάλα μπροστά μέσω του άξονα και σχεδόν αδυνατεί να παίξει κάθετα. Καλώς ή κακώς παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Ασσίς, δεν υπάρχει άλλος στο ρόστερ μας, αλλά και πιθανότατα στο ρόστερ οποιασδήποτε ομάδας.

Πέραν αυτού, είναι και η προσωπικότητα. Έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο, κουβαλάει εμπειρίες όσες ολόκληρε ομάδες μαζί. Μπορεί να καθοδηγήσει τους νεαρούς στο δρόμο της βελτίωσης, μπορεί να σηκώσει την ομάδα στα δύσκολα. Είναι ηγέτης και το αποδεικνύει σε όλη του τη καριέρα.