Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναγή: “Έχω σχέδιο Β αν η αστυνομία δεν επιβεβαιώσει τα στοιχεία που...

Παναγή: “Έχω σχέδιο Β αν η αστυνομία δεν επιβεβαιώσει τα στοιχεία που καταθέτω”

marios-panagi


Στοιχεία για τις καταγγελίες του περί κυκλωμάτων και στημένων αγώνων στο κυπριακό ποδόσφαιρο δίνει αυτή την ώρα στο ΤAE αρχηγείου ο Κύπριος διαιτητής Μάριος Παναγή. Σε δηλώσεις κατά την άφιξη του στο αρχηγείο αστυνομίας ο κ.Παναγή είπε ότι δεν φοβήθηκε ποτέ κανένα και θα προχωρήσει με τις καταγγελίες. Το πρωί μιλώντας στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση είπε ότι κατέχει πολλά στοιχεία για τα οποία η αστυνομία μπορεί να στοιχειοθετήσει υπόθεση και είναι στο χέρι της αν θα προχωρήσει την εξιχνίαση.

Ανέφερε ακόμα πως αν δεν επιβεβαιωθούν από την αστυνομία τα στοιχεία που κατέχει έχει έτοιμο σχέδιο Β το οποίο όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει. Ο Μάριος Παναγή είπε ότι δέχθηκε κατά καιρού και απειλές κατά της ζωής του.

Εξάλλου ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης δήλωσε στο Πρωϊνό Δρομολόγιο ότι με τις καταγγελίες του κυρίου Παναγή επιβεβαιώθηκαν ορισμένα πράγματα στο χώρο του ποδοσφαίρου τα οποία κάποιοι προσπαθούσαν να παρουσιάσουν ως τυχαία. Από τις καταγγελίες, όμως είπε, φαίνεται ότι δεν ήταν τυχαία. Ο κύριος Νεοφυτίδης τόνισε επίσης ότι οι καταγγελίες πρέπει να τεκμηριωθούν και η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της. Θα πρέπει, είπε, όσοι εμπλέκονται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και όπου προκύπτουν ευθύνες να καταλογισθούν. Αναφερόμενος στη διαιτησία είπε ότι πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί.

Σύνταξη : Στέλλα Ολυμπίου

Πηγή: ΡΙΚ