Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παραιτηθείτε για το καλό του αθλήματος

Παραιτηθείτε για το καλό του αθλήματος

sak-ermis13-ref


Όλοι μας τα ακούγαμε. Όλοι μας βλέπαμε κάποια πράγματα και λέγαμε “ε δεν μπορεί να είναι όλα ανθρώπινα λάθη”. Οι καταγγελίες του Μάριου Παναγή, ενός ανθρώπου που τα έζησε από μέσα, ήρθαν απλά να ενισχύσουν, αν όχι να επιβεβαιώσουν τους φόβους και τις υποψίες μας. Η διαιτησία και οι παρατηρητές, είναι εδώ και χρόνια ο πιο αδύνατος κρίκκος του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αντί να βρίσκονται στο παρασκήνιο, βοηθώντας την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, εδώ και χρόνια κλέβουν την παράσταση καθορίζοντας αποτελέσματα και τίτλους.

Αν η ηγεσία της διαιτησίας αγαπάει πραγματικά το ποδόσφαιρο, έχει μπροστά της μια ξεκάθαρη επιλογή: να παραιτηθεί σύσσωμη. Επιβάλλεται να καθαρίσει μια και καλή η κατάσταση, γιατί πλέον δεν τους εμπιστεύεται κανείς. Η καραμέλα της προκατάληψης που αναμασούσαν για χρόνια, έχει τελειώσει μια και καλή αφού έχει φανεί πλέον περίτρανα πως οι ίδιοι την δημιουργούσαν, ηθελημένα ή άθελα. Όσο είναι αυτοί οι τύποι εκεί, κανείς δεν θα πειστεί ότι υπάρχει ειλικρινής προσπάθεια να καθαρίσει ο Σταύλος του Αυγεία. Για το καλό του αθλήματος λοιπόν, σπίτια σας.

Για τον ένα λόγο ή τον άλλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως και τα περισσότερα σωματεία, δεν είναι όσο πιεστικά και αυστηρά θα έπρεπε σε αυτή την υπόθεση. Όποιοι κι αν είναι οι πραγματικοί λόγοι, καλούμε όλα τα σωματεία να αντιληφθούν ότι όσο δεν σκάει η βόμβα που θα ισοπεδώσει το ποδόσφαιρο από τα θεμέλια του και θα μας αναγκάσει να το ξανακτίσουμε, ο κόσμος θα απέχει και το προϊόν θα υποβαθμίζεται. Φορέστε παντελόνια λοιπόν και κάντε αυτό που πρέπει.