Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περί μεταγραφών ο λόγος

Περί μεταγραφών ο λόγος

vero


Ο Σκέμπρι έχει ανακοινωθεί και η εγγραφή του Λεάντρο πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Την ίδια στιγμή ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα ονόματα, όπως αυτό του Βέρολιουμπ Σάλατιτς, του Μάρκο Σοάρες, του Βίνσεντ Λαμπάν και του Παρασκευά Χρίστου. Καλή και άγια η μεταγραφολογία, δόξα το Θεό είναι το χόμπι μας. Πρέπει όμως να αναλογιστούμε και το οικονομικό κόστος κάθε κίνησης, πριν προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής.

Ο Λεάντρο ήταν έτσι κι αλλιώς στο μισθολόγιο, ενώ ο Σκέμπρι είναι πολυτέλεια για την τωρινή ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτά τα καταλαβαίνουμε. Δεχόμαστε επίσης, πως λόγω ρήτρας στα συμβόλαια, η ομάδα μας μπορεί να απεμπλακεί σχετικά ανώδυνα από κάποια. Πέραν αυτών των κινήσεων όμως, οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει το μισθολόγιο πρέπει να αποφευχθεί. Έτσι κι αλλιώς, στόχος δεν τέθηκε ποτέ το πρωτάθλημα, άρα πρέπει να ψάξουμε τους τρόπους να κατακτήσουμε το στόχο μας, με τα μέσα που διαθέτουμε.

Αν είναι αν γίνουν κινήσεις εντός οικονομικών πλαισίων ή που να ρίχνουν τα έξοδα, καλοδεχούμενες. Αλλιώς να μην ξεχνάμε πως πρέπει με γερμανική πειθαρχεία να ακολουθήσουμε πορεία λιτότητας. Όχι ανοίγματα, ούτε περιττά έξοδα δεν μας παίρνει να κάνουμε.