Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο χέρι της να ανέβει

Στο χέρι της να ανέβει

pod-kaz-salamina164


Η χρονιά έκλεισε με νίκη, οπωσδήποτε όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετική. Τα προβλήματα νίκησαν την όποια διάθεση να σηκώσει η ομάδα κεφάλι και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα επιθυμούσαμε ούτε μέσα στο γήπεδο, ούτε εκτός αυτού. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο Κώστας Καϊάφας στη συνέντευξη τύπου, τονίζοντας πως περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσει σε συνέντευξη που θα αναρτηθεί απο΄το γραφείο τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου.

Είμαστε πάντως υποχρεωμένοι να τονίζουμε τα θετικά χωρίς πάντα να σπρώχνουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Για αυτό θα πούμε ότι από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κερδίσει τρεις λύσεις. Οποιοσδήποτε πει πως πίστευε το Σεπτέμβριο πως Οικονομίδης και Φυλακτού θα ήταν βασικοί στον άξονα και πως ο Μάριος Δημητρίου θα κτυπούσε κάθε εβδομάδα εντεκάδα, μάλλον θα λέει ψέματα. Η ομάδα μας όμως κέρδισε αυτούς τους παίκτες και στηρίζει αρκετά πάνω τους.

Επιπρόσθετα, ξεκινάει το νέο έτος ενισχυμένη με Σκέμπρι και Λεάντρο, δυο παίκτες που αποδεδειγμένα έχουν ικανότητες να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε καλύτερες μέρες. Στο χέρι των παικτών μας και του τεχνικού τημ είναι λοιπόν, να ανεβάσουν απόδοση, να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο και να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα.