Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να έχουν

Τα χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να έχουν

andre-schembri-omonoia-goal


Πλησιάζει μεταγραφική. Ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει δυο παίκτες καινούριους (Λεάντρο και Σκέμπρι), ενώ οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για αυτούς που θα τους πλαισιώσουν και για αυτούς που θα αποχωρήσουν. Μέχρι τον Ιανουάριο και κατά τη διάρκεια του, τα ονόματα θα πληθύνουν, όπως και οι φημολογία. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε τα δεδομένα μας και πρέπει να προσμετρήσουν στην απόφαση για τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Λεφτά δεν υπάρχουν. Άρα όποιοι κι αν έρθουν πρέπει να είναι κόστους χαμηλότερου από αυτούς που θα αποχωρήσουν. Αν δεν μπορούν να έρθουν παίκτες χαμηλού ρίσκου με λιγότερα λεφτά, ας μην αποκτηθούν άλλοι και ας ποντάρουμε σε κάποιο από τους μικρούς. Φέτος ίσως να μην έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, θα επενδύουμε όμως έτσι για το μέλλον. Όπως και να έχει το ρίσκο πρέπει να περιοριστεί, όσο πιο πολύ γίνεται.

Από κει και πέρα, χρειάζεται όποιοι έρθουν να ξέρουν πολύ καλά που έρχονται και το μέγεθος του συλλόγου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατεί να δώσει κίνητρα στους ποδοσφαιριστές της και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι από κανένα δεν πήρε το 100%. Για να μην μετατραπούν οι παικταράδες σε παλτά σε μια νύκτα πάλι λοιπόν, ας είμαστε ίσιοι με τους καινούριους, ας επιλέξουμε όμως και παίκτες που διψάνε για ποδόσφαιρο.