Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα το εξετάσουν, αλλά…

Θα το εξετάσουν, αλλά…

pod-kaz-salamina270


Όπως ενημέρωσε χθες η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω ανακοίνωσης, το διοικητικό συμβούλιο θα εξετάσει το αίτημα του Σερτζίνιο να αποχωρήσει για ομάδα της πατρίδας του. Το ερώτημα που τίθεται βέβαια, είναι αν υπάρχει επιστροφή σε αυτή τη περίπτωση, μιας και ο Βραζιλιάνος ήταν για προσωπικούς λόγους ανένδοτος και έμοιαζε να έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του. Έμεινε άλλωστε και εκτός προπονήσεων, κάτι που το έκανε ξεκάθαρο.

Η λογική λέει, πως δεν πρόκειται να υπάρξει ανατροπή δεδομένων. Θα γίνει πιθανότατα μια προσπάθεια να μεταπεισθεί ο παίκτης και να παραμείνει στο ρόστερ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όμως ο Κώστας Καϊάφας δεν έχει την πολυτέλεια να σκέφτεται με τα “αν”. Θα φτιάξει τα πλάνα του χωρίς το Σερτζίνιο αφού η πιθανότερη κατάληξη της όλης ιστορίας, είναι το διαζύγιο με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο και η αναζήτηση αντικαταστάτη.

Στο ποδόσφαιρο βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ. Πολλές φορές στο παρελθόν (ειδικά στην ομάδα μας) είδαμε εξελίξεις αντίθετες με τη λογική. Οι επόμενες ώρες θα δείξουν, όμως οι πληροφορίες λένε πως απλά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ζητήσει απλά κάποια πράγματα (όπως να μην πάει σε άλλη κυπριακή ομάδα) πριν τον αφήσει ελεύθερο.