Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει βήμα προς τα πάνω

Θέλει βήμα προς τα πάνω

anorthosi-omo


Στο Αντώνης Παπαδόπουλος φιλοξενείται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, από την ανεβασμένη Ανόρθωση (16:00, live omonoianews.com). Το παιχνίδι αναμένεται να είναι συναρπαστικό, μιας και οι δυο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους και τον τελευταίο καιρό, έχουν δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης στην απόδοση τους.

Για την δική μας ομάδα πάντως, το ματς αποτελεί ιδανική ευκαιρία να επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε πορεία προς τα πάνω και να κρατήσει τον κόσμο της ζεστό. Από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ και μετά, η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει να πατά καλύτερα στο γήπεδο, να παλεύει περισσότερο τα ματς, αλλά ακόμα δεν έπιασε τα επίπεδα απόδοσης που μπορεί. Κόντρα στην Ανόρθωση, μπορεί να πείσει πως το ταβάνι της είναι πολύ πιο ψηλά από ότι έχει δείξει.

Παράλληλα με νίκη η ομάδα μας απομακρύνεται από μια καλή αντίπαλο όπως η Κυρία της Αμμοχώστου, ενώ είναι πιθανόν να πλησιάσει την κορυφή ή να κερδίσει κάποιες βαθμολογικές θέσεις μια και ο Απόλλωνας αγωνίζεται με τον Ερμή και το Αποέλ με την ΑΕΚ. Αυτό που πρέπει να μας νοιάζει βέβαια, είναι το δικό μας ματς και θα δούμε μετά που θα μας βγάλει.