Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ζήτησε αλλαγή Επιτροπής Διαιτησίας και Παρατηρητών

Ζήτησε αλλαγή Επιτροπής Διαιτησίας και Παρατηρητών

kop-synedri


Την αλλαγή όλων των μελών της Επιστροπής Διαιτησίας, αλλά και όλων των παρατηρητών ζήτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω του Δώρου Σεραφείμ κατά τη διάρκεια της Άτυπης Γενικής Συνέλευσης. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως δεν μπορεί όλα τα λάθη που γίνονται να είναι ανθρώπινα και από τη στιγμή που θίγεται τόσο η αξιοπιστεία των σωμάτων αυτών από τον Μάριο Παναγή, επιβάλλεται να γίνουν αλλαγές.

Σαν γενικό σχόλιο πάντως από τα όσα έγιναν χθες στη Συνέλευση, οφείλουμε να πούμε πως περιμέναμε πιο επιθετική στάση από συγκεκριμένα σωματεία. Ενώ ο πρόεδρος της ΑΕΛ τόσες μέρες έπαιρνε σβάρνα τα ΜΜΕ με δηλώσεις, στην Συνέλευση ήταν στην καλύτερη για αυτόν ήπιος, ενώ χλιαρή ήταν η στάση και της Ανόρθωσης και της Σαλαμίνας, δυο σωματείων που δεν κρύβουν ότι θέλουν αλλαγές, αλλά δεν το δείχνουν με τις πράξεις τους.

Περιμένουμε και την ΟΜΟΝΟΙΑ πιο αυστηρή και πιεστική, πρέπει όμως να γίνει ξεκάθαρο πως δεν μπορεί μόνη της και σίγουρα δεν μπορεί να βγαίνει πάντα εκείνη μπροστά. Στο παρελθόν κάποιες φορές που το είχε κάνει και δεν έλαβε στήριξη από τους άλλους, έμεινε εκτεθειμένη.