Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλλα χαρακτηριστικά, ίδιος στόχος

Άλλα χαρακτηριστικά, ίδιος στόχος

pod-aek-omo-assis-margaca


Κόντρα στην ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε πιθανότατα το καλύτερο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Κατάφερε να επιβάλει το δικό της ρυθμό στο ματς, να το φέρει στα μέτρα της και να το πάρει. Ειδικά από τη στιγμή που μπήκε μπροστά στο σκορ, δημιούργησε χώρους για τον εαυτό της και κτύπησε στην κόντρα τον αντίπαλο. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει την Άχνα και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα είναι πολύ διαφορετικά.

Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που κατέβηκε να παίξει ποδόσφαιρο, η λογική λέει πως η Άχνα θα έρθει στο ΓΣΠ για να καταστρέψει το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πολυπρόσωπη άμυνα, δυνατά εώς αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, μπόλικο τρέξιμο. Μακάρι να διαψευσθούμε, η αλήθεια είναι όμως πως αυτό αναμένουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παρατάξει άλλα στοιχεία, όπως η συνεχής κίνηση και ξεμαρκάρισμα χωρίς τη μπάλα, οι διεισδύσεις, η υπομονή και η επιμονή, για να καταφέρει να κερδίσει.

Όπως κι αν παίξει πάντως ο αντίπαλος, δεν αποτελεί άλλοθι σε περίπτωση αποτυχίας και ο στόχος δεν αλλάζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς και να προσεγγίσει με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το μέλλον. Είναι η καλύτερη ομάδα από τις δύο, εκείνη που θέλει περισσότερο τη νίκη και πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο.