Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλλη ταχύτητα, ίδιοι στόχοι

Άλλη ταχύτητα, ίδιοι στόχοι

das-ermis-omo46-kirm


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι σε άλλη ταχύτητα από τη Δόξα και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον αγώνα της Κυριακής. Δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία, πως αν η ομάδα μας δεν κερδίσει, θα πρόκειται για αδικαιολόγητη αποτυχία. Ο αγώνας εξαρτάται από εμάς και πρέπει να προσεγγιστεί με αυτοπεποίθηση. Την ίδια στιγμή, χωρίς να υπερτιμούμε πάντα τον αντίπαλο, πρέπει να θυμόμαστε πως έχει και αυτός τους στόχους του και έρχεται για να παλέψει.

Καμία νίκη δεν δίνεται χωρίς μπόλικο κόπο και ιδρώτα μες το γήπεδο. Η Δόξα κυνηγάει τη σωτηρία της και θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει, αφού μια ήττα από την ΟΜΟΝΟΙΑ μες το ΓΣΠ, είναι για εκείνην μες το πρόγραμμα. Αν από την άλλη καταφέρει να σταθεί όρθια στο στάδιο της πρωτεύουσας, όλοι θα μιλάνε για αυτή. Πλήρης άγνοια κινδύνου, αλλά μπόλικα κίνητρα για τον αντίπαλο λοιπόν.

Βέβαια, μια σοβαρή ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορεί να τσακίσει τα όνειρα της προσφυγικής ομάδας, πριν αυτά καν αρχίσουν. Η ομάδα του Καϊάφα είναι πολύ καλύτερη, έχει καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Τέλος, έχει και αυτή τους στόχους της και αυτή την εβδομάδα ένας από αυτούς λέει “τρεις βαθμοί στο ματς με τη Δόξα”.